Ceca renovirala rodni dom u Žitorađi, za svaki deo iskeširane OGROMNE pare! (FOTO)

   Mnogo ljubavi je uloženo...

Ceca renovirala rodni dom u Žitorađi, za svaki deo iskeširane OGROMNE pare! (FOTO) Ceca renovirala rodni dom u Žitorađi, za svaki deo iskeširane OGROMNE pare! (FOTO)
Celebrity
Ceca renovirala rodni dom u Žitorađi, za svaki deo iskeširane OGROMNE pare! (FOTO)

   Mnogo ljubavi je uloženo...

Ceca uživa u luksuznoj vili na Dedinju koja ima i bazen, ali ništa nije kao dom u Žitorađi odakle su joj koreni.

Ceca uživa u zavičaju

Svetlana Ražnatović Ceca oduvek je sa ponosom govorila o svom rodnom selu Žitorađi, a nedavno je na Instagram profilu objavila i snimak porodične kuće u kojoj je odrasla.

Evidentno je da je kuća renovirana, pa ne možemo baš videti kako je zaista izgledala dok je folk diva živela u njoj sa svojom porodicom, ali su fanovi svakako bili oduševljeni što je Ceca podelila sa njima ono najintimnije.

Inače, Ceca je nedavno završila višegodišnje renoviranje dela sa bazenom u svojoj vili u Ljutice Bogdana u kojoj stanuje već godinama, čime se pohvalio njen sin Veljko.

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas kupuje nov penthaus – Muzički studio i klavir u centru luksuzne nekretnine?!

PROČITAJTE JOŠ: Raskrinkana Dragana Mitar! Uzimala pare od svakog partnera – Edo lakši za 6.000 evra!

Ne zaboravimo, Ceca je oduvek sa velikim poštovanjem i ljubavlju govorila o rodnoj Žitorađi. Iako nije čest gost u kući svojih roditelja, kada ode, trudi se da svaki trenutak iskoristi na najbolji mogući način.

Podsetimo, kada je pre više od dve decenije došla u Beograd iz Žitorađe kako bi započela život u prestonici, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović je živela na Vračaru.

Davne 1993. godine iza sebe je imala objavljenih pet albuma, a balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nekoliko meseci živela je kod prijateljice u jednom stanu na Vračaru. Kako saznaje “Blic”, stan koji je Ceca kupila u Beogradu pre svog punoletstva u tom trenutku se renovirao. Ona do tada nije razmišljala o preseljenju u prestonicu jer je završavala srednju školu u Žitorađi i tamo živela. Davne 1990. godine sa prodatih 350.000 primeraka albuma „Pustite me da ga vidim“, a godinu dana kasnije izlazi album „Babaroga“ koji obara sve rekorde i Ceca odlučuje da od zarađenog novca kupi sebi stan na Banovom brdu. 1993. godine dolazi na ideju da se preseli u Beograd, pošto je završila srednju školu i započinje saradnju sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom. Tog momenta počela je da renovira stan i dok je to trajalo živela je kod porodične prijateljice Dragice u Kalenićevoj ulici, ali ne kao podstanar već kao gost. Faktički to je bio prvi stan u kom je Ceca boravila, dok je već uveliko bila zvezda na prostoru čitavog Balkana.

Na četvrtom spratu na ovoj adresi i dalje je stan u kojem je Ceca provela prve dane u Beogradu. Nakon nekoliko meseci, Ceca se preselila u svoj stan na Banovom Brdu i tu je živela do udaje. Upoznaje Željka Ražnatovića Arkana 1994.godine i započinju zajednički život u Diplomatskom naselju sve do 1997. godine dok kuća u ulici Ljutice Bogdana nije bila završena.