Ceca MILIONERKA! Jedina na BALKANU! (VIDEO)

   Po pregledima je odavno milijarderka!

Ceca MILIONERKA! Jedina na BALKANU! (VIDEO) Ceca MILIONERKA! Jedina na BALKANU! (VIDEO)
Celebrity
Ceca MILIONERKA! Jedina na BALKANU! (VIDEO)

   Po pregledima je odavno milijarderka!

Svetlana Ceca Ražnatović postavila je još jedan rekord, najveći na Balkanu! Ovog puta nije reč o najvećoj koncertnoj poseti, već plaketi „Golden Award“.

Ceca ima preko milijardu i po pregleda!

Nagradu “Golden Award” dodeljuje najveća svetska video platforma YouTube, a Ceca je jedini izvođač na prostorima Balkana koja ima milion pratilaca na svom YouTube kanalu ali i najveći broj pregledanih spotova.

Ceca personalni artist youtube canal

YouTube kanal Svetlana Ceca Ražnatović je zvanično najveći personalni artist kanal na Balkanu. Najveći je i personalni muzički kanal po broju ostvarenih pregleda. Ceca je prešla granicu od neverovatnih 1.5 milijardi pregleda. Do sada je ostvareno tačno 1,534,362,667 pregleda – stoji u obrazloženju nagrade.

Dakle, radi se o kategoriji za personalni muzički kanal umetnika. Nije reč o komercijalnom, TV kanalu ili kanalu nekih produkcijskih kuća koji okupljaju raznu publiku od interesovanja i sadržaja – stoji u pojašnjenju davaoca ove nagrade. Ovaj podatak dostupan je na proveru svim korisnicima najpopularnije aplikacije na planeti YouTube gde se jasno može videti broj pregleda svih video klipova, kao i broj pratilaca u osnovnim podacima. Ako se posmatra analitika, najveći broj ljudi koji redovno slušaju Cecine hitove dolaze iz Beograda, potom Zagreba, Sofije, Sarajeva, Podgorice i drugih gradova. Uz kompletno dostupne podatke, moglo bi se reći da je reč o najkredibilnijem priznanju koje je rezultat sveopšte popularnosti kod publike.

PROČITAJTE JOŠ Darko Lazić će u ZATVOR? Zbog Marine rizikuje ĆUZU!

PROČITAJTE JOŠ Zavirite u dom Kije Kockar! Stan kao iz bajke

PROČITAJTE JOŠ Duško Tošić ne sme ni da priđe ćerkama! Jelena mu iselila sve stvari!

O ovom priznanju, Ceca Ražnatović każe:
– Jedna veoma lepa vest za mene, a posebno u ovim teškim vremenima. Sa druge strane, ovo je nagrada koja mi je dodelio višemilionski auditorijum. Ponosna sam i srećna! U periodu kada smo svi osuđeni da vreme provodimo kod kuće, jedan od izvora mira ili lek za dušu je pesma. To mi daje razlog da verujem da se mnogi moji fanovi prisećaju momenata kada smo zajedno u glas pevali na koncertima naše omiljene pesme i jedva čekam da to ponovo zajedno radimo – izjavila je Ceca ovim povodom.