Brena TESTIRA novu SNAJKU! Viktor doveo ŽENU u kuću!

   Fali samo snajka broj 3

Brena TESTIRA novu SNAJKU! Viktor doveo ŽENU u kuću! Brena TESTIRA novu SNAJKU! Viktor doveo ŽENU u kuću!
ATA images
Celebrity
Brena TESTIRA novu SNAJKU! Viktor doveo ŽENU u kuću!

   Fali samo snajka broj 3

Viktor Živojinović je tek tri meseca u vezi sa lepom šminkerkom Sandrom Miljaković, a kako saznaje STAR, već je uselio u kuću kod Brene i Bobe na Bežanijskoj kosi.

VIKTOR ODLEPIO, BRENA I BOBA
BI DA ON MALO SPUSTI LOPTU!

Najmlađi Živojinović toliko je odlepio za zgodnom plavušom, pa već planira da je oženi na jesen! Ipak, Brena i Boba smatraju da Viktor treba da spusti loptu i da sačeka sa tako ozbiljnom odlukom kao što je ženidba. Zato mu je mama predložila da dovede devojku kod njih u kuću na neko vreme, da vidi kako se slažu i da li je to prava ljubav. Zapravo, kako piše STAR, folk zvezda je imala plan da testira snajku, te da vidi kako se snalazi u tako velikoj porodici i da li je stvarno onakva kakvom se predstavlja.

PROČITAJTE JOŠ: Luka i Sofija RASKIDAJU! Teodora Džehverović je RAZLOG!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Drama Đokovića: Novaku prete ubistvom zbog Kosova! ŠOK: Marko varao Lunu sa ovom rođakom! Sloba dobio zabranu prilaska Kiji!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović se KIDA i PLAČE! Moli Boga da je oni NE NAPUSTE!

Brena je od starta bila oduševljena Viktorovom devojkom. Dopada joj se što studira srpski jezik i književnost, a već uveliko radi i zarađuje kao šminkerka. Ona je predložila sinu da pozove Sandru da provede Uskrs kod njih u kući, pa je tako i bilo. Čak je ostala i celih nedelju dana posle praznika, pomagala je Bobi u kuhinji, a Brenu je šminkala kada je imala uključenja u TV emisije i kada je pevala za svoju publiku na društvenim mrežama – otkriva izvor za STAR blizak Živojinovićima i dodaje:

– Posle samo nekoliko dana pevačica se uverila da je Sandra prava devojka za njenog sina. Prvo joj se sviđa to što je pametna i što nije zapostavila fakultet, a i zato što je i samostalna i vredna. Ništa joj nije bilo teško dok je bila kod njih u kući. Čak je i travu skupljala posle košenja, pokazala se kao prava domaćica. Brenu je to oduševilo, pa je zato i snimala buduću snajku kako se igra sa njihovim psom u bazenu, a onda je taj snimak postavila na Instagram. Time je svima stavila do znanja da podržava njihovu vezu, a najviše sinu Viktoru koji se pomalo plašio njene reakcije. Boba je uvek za ljubav i ne razmišlja mnogo ako odaberu lepu devojku, a Sandra je stvarno prelepa kao misica. Međutim, kod Brene uvek radi razum i ona je ta koja održava balans u porodici, svesna je da tako mora jer sa toliko muškaraca nije lako da sve bude kod kontrolom. Zato je želela da buduću snajku dobro upozna, a sada je to uspela i stvarno nema nijednu zamerku – kaže izvor za STAR i dodaje da pevačica ipak misli da ne treba da žure sa važnim odlukama:

– Brena im je rekla da imaju njen blagoslov za vezu i ljubav, ali da ne treba da srljaju, jer ako je ljubav prava, nikada nije kasno da je ozvaniče. Sandra je shvatila da je Brena podržava, a i Viktor se složio da ne treba da žure sa venčanjem, jer i on sada želi da se ostvari u biznisu sa restoranima, pa da bude svoj čovek kada odluče da zasnuju porodicu.

STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR