Brena noću, na PUN MESEC, izvodi RITUALE! Ovo KRIJE od Bobe!

   Izgledalo je kao da radi jogu

Brena noću, na PUN MESEC, izvodi RITUALE! Ovo KRIJE od Bobe! Brena noću, na PUN MESEC, izvodi RITUALE! Ovo KRIJE od Bobe!
Celebrity
Brena noću, na PUN MESEC, izvodi RITUALE! Ovo KRIJE od Bobe!

   Izgledalo je kao da radi jogu

Samo za SCANDAL! jedna komšinica Lepe Brene ekskluzivno otkriva kakve Brena rituale izvodi! Kako kaže, gledala ju je dok to radi i ostala je fascinirana za ceo život.

Komšinica otkriva: „Gledala sam je šta sve radi!“

– Pored toga što je uspešna i najveća zvezda na Balkanu, moja komšinica Brena je jedna divna i požrtvovana žena i majka – započinje komšinica i dodaje:
– Ona je ceo svoj život, pored karijere, posvetila deci i mužu Bobi. Znam i da je ceo život okrenuta Bogu i da i te kako poštuje sve religije. Kojem god ona Bogu da se moli, žena je u tome iskrena i posvećena do srži. Za sve što je u životu postigla, ona se molila dosledno. Uvek sam se pitala kako je ta žena toliko jaka, a jednostavna, uspešna gromada, a opet jedna skromna osoba koja ima sluha za sve oko sebe. I sada mi je jasno, sve je ona to uspela jer gaji iskrenu ljubav prema Bogu i veri – objašnjava komšinica za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Šok istina: OTKRIVAMO ZAŠTO JE CECA MORALA DA PROMENI ŽIVOT IZ KORENA! PRVA ISPOVEST MARKOVOG OCA: ANABELA HOĆE DA LUNA MENJA MUŽEVE, LJUBAVNIKE, PARTNERE! DA BUDE KAO ONA! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Gagi POKLONIO Anabeli 50.000 evra! Za LUNU i NINU!

PROČITAJTE JOŠ: Majka Dragane Mitar OČAJNA! „Mučno mi je da GLEDAM! Ne PREPOZNAJEM ćerku!“

– Ja sam je čak nekoliko puta spazila kako noću sedi u svojoj bašti. Uvek je bila u položaju kao da radi jogu i meditira. Gledala je u mesečinu i tiho govorila svoje molitve i rituale. Najčešće je to radila kada je mesec pun, tada je imala najviše energije i ta mesečina joj je ulivala dodatnu snagu. Pa ona je i sama u svojim intervjuima pričala da joj meditacija mnogo pomaže – priča komšinica i nastavlja:

„Kada je pun mesec, izađe u baštu i krišom izgovara molitve!“

– Kada je pun mesec, o tome sam posle čitala iz knjiga nekih monaha, univerzum je pun energije, i to samo pozitivne, te i oni tada preporučuju molitve. Tako da sam sigurna da Brena to sve radi iz tih razloga, najčešće na pun mesec. Ona uvek čeka da Boba i deca odu na spavanje kako bi imala potpuni mir, ali i da bi mogla maksimalno da se posveti molitvama za zdravlje, sreću, ljubav, uspeh, te slogu kako svojih najmilijih, tako i ljudi uopšte. Kasnije su mi neki njeni prijatelji otkrili da Brena u tim periodima izgovara određene molitve, nisu to njene reči, već je žena u molitvama i tom miru našla spas. Mene je duša zabolela kada sam čula da je Lukas napao da ona odlazi kod hodža. Zlobnici svašta lupetaju, ko zna odakle je potekla ta priča. Sto posto od ljubomornih i zajedljivih, znam sigurno da to mogu samo ljubomorni, a ja u životu bolju ženu od Brene nisam videla. Nikad se nije postavljala iznad nas u komšiluku, ako se sretnemo, javi se, stane, pita kako smo, nudi nam pomoć za sve. Nema osobe u komšiluku kojoj ona nije izašla u susret, a da ne pričam, o komšijskoj deci. Ako je nekom bilo šta zafalilo, ona bi prva pritrčala da nabavi sve što treba. Kažu njoj i Stefan i Viktor ako nekom nešto treba i eto nje. Odmah zove, nudi novac, pomoć, zove nas da nas ugosti… Ako će neko da joj zamera što je tako dobra i ima osećaja za sve, pa neka joj zameri, a greh neka ide na njihovu dušu – zaključila je komšinica za SCANDAL!.