Bratanac DRAGANE MIRKOVIĆ ne miruje! Pogledajte njegov HIT! (VIDEO)

  

Bratanac DRAGANE MIRKOVIĆ ne miruje! Pogledajte njegov HIT! (VIDEO) Bratanac DRAGANE MIRKOVIĆ ne miruje! Pogledajte njegov HIT! (VIDEO)
Celebrity
Bratanac DRAGANE MIRKOVIĆ ne miruje! Pogledajte njegov HIT! (VIDEO)

  

Nakon što su u Sloveniji izrečene mere zabrane zbog koronavirusa, pevač Robert Bijelić dane provodi u kućnom karantinu, gde ima svoj muzički studio „Trezor“. Čim pozavršava dnevne obaveze sa što manje kretanja, bratanac Draganinog Tonija Bijelića večernje sate provodi sa svojim kumom tekstopisem Goranom Krojtorovićem stvarajući nove pesme.

– Poštujem sve mere i trudim se da vreme provodim uglavnom kod kuće. Ja inače volim da budem u svom domu, pa mi ovo ograničenje ne predstavlja preterani problem, ako izuzmemo da mi svirke jako nedostaju. Proći će ovo, samo moramo svi da se potrudimo da poštujemo svaku uvedenu meru. Preko dana obilazim salon automobila  koji drži moj najbolji prijatelj Edin Porić, a predveče mi dođe kum Krojta sa kojim provodim najviše vremena u studiju. Nisam dugo ništa snimio, pa je sad prilika da to natenane završavamo – rekao je pevač za portal Svet.

Inače, Robert je pre nekoliko godina snimio baladu „Znam“, važi za jednu od najvećih hitova u dijaspori. Nakon brojnih pregleda na Ju tjubu, Bijelić i njegov kum Krojta su istetovirali jedan deo pesme.