Brankica Sebastijanović isprozivala Bikovića! Ovim rečima ga ukanalila?!

   Šta bi?!

Brankica Sebastijanović isprozivala Bikovića! Ovim rečima ga ukanalila?! Brankica Sebastijanović isprozivala Bikovića! Ovim rečima ga ukanalila?!
Celebrity
Brankica Sebastijanović isprozivala Bikovića! Ovim rečima ga ukanalila?!

   Šta bi?!

Brankica Sebastijanović iznenadila je sve svojom objavom na društvenoj mreži Instagram!

Anabelina mama u potresnoj ispovesti: Nasilje, tortura, droga, zlostavljanje! ŠOKANTNI DETALJI!

Sve puca od emocija! Lidija Vukićević i Vladimir Tomović u emotivnoj vezi?! (FOTO)

Ljuba Aličić opleo po Laziću! Izneo ŠOKANTNE detalje o pevaču!

Brankica Sebastijanović se do sada nije ovako oglašavala

Glumac Miloš Biković je dugo bio u vezi sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, mnogi su mislili da će ga upravo ona odvesti pred oltar, međutim njihova romansa je davno završena i nakon toliko godina glumica je iznenadila novim potezom za koji, mnogi sumnjaju, da se odnosi upravo na njenog bivšeg.

Brankičina nova objava na Instagramu je iznenadila mnoge, te se mnogi pitaju da li je aludirala na svog bivšeg dečka kada je ovo napisala i objavila.

– E, znate šta bi bilo jako originalno? Da snimite JOŠ JEDNU seriju o kriminalu i trgovini kokainom!!!! To još niko nije uradio. P.S. Karantin i gledanje serija – napisala je glumica, te je ovaj njen komentar naveo mnoge da pomisle da upućen upravo Milošu Bikoviću koji igra u seriji o kriminalu.

Podsetimo, mediji su često pisali o vezi ovo dvoje glumaca, te i da su se čuvali za prvu bračnu noć.

– Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše – rekla je tada Brankica koja je istakla da je Miloš odrastao u patrijahalnoj hrišćanskoj porodici.