Bora Santana hteo vezu sa Banetom Čolakom! Ocinkario ga Gavrić za sve pare!

   Ko se ovome nadao!?

Bora Santana hteo vezu sa Banetom Čolakom! Ocinkario ga Gavrić za sve pare! Bora Santana hteo vezu sa Banetom Čolakom! Ocinkario ga Gavrić za sve pare!
Celebrity
Bora Santana hteo vezu sa Banetom Čolakom! Ocinkario ga Gavrić za sve pare!

   Ko se ovome nadao!?

Bora Santana glavna je tema ukućana ovih dana! Lepi Mića izneo je ozbiljne tvrdnje na račun Bore Santane i rekao kako je zadrugar bio veoma prisan sa bivšim cimerom iz Bele kuće Mirkom Gavrićem.

Bora Santana je sve vreme planirao kako do cilja!

Na svom Instagram profilu, Mirko je objavio prepiske sa Borom, a na jednom od dopisivanje može se videti zamagljeni video-prilog sa interesantnom porukom.

PROČITAJTE JOŠ: SVET GOSSIP donosi! Luna zvala policiju u pomoć! Anabela je tuče godinama! Edo ima i treću, Dragana i Zilha nemaju pojma! Rada trudna!

Ono što je još zanimljivo jeste što je Mirko zaokrižio deo gde Santana spominje da će ući u istopolnu vezu i to sa Banetom Čolakom, kao što su to uradile Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.

– Bora je snimio pesmu koja se zove „Čokolada“ i nije bio zadovoljan kako je istu otpevao. Tražio mi je pomoć da ja isproduciram njegovo pevanje i ponovo ga snimim! S obzirom na to da smo obojica znali da ulazimo u rijaliti dogovorili smo se da se vidimo i to ne u vreme koje se navodi u rijalitiju! Bilo je 20 minuta posle ponoći. Doneo je snimak svoje pesme, kod mene bio ugošćen kao i svi drugi koje velikodušno primim u kuću i nakon sat i po vremena je otišao. Sledeće prepiske nisam želeo ovo da objavljujem, ali čujem da on mene i dalje psuje, vređa i pominje u najružnijem kontekstu. Posle ovoga… Žao mi je Borivoje! Ja više ne ćutim i ne trpim! A ti ćeš i za sinoćnje uvrede popiti još jednom tužbu! – napisao je Mirko.

Bora Santana je izgleda imao i te kako pripremljenu taktiku i plan… Međutim, priče su jedno, realnost je drugo.

Iako je želeo da pravi priči sa Banetom, ovom ili onom, završio je sa Milicom Kemez. 

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković se presavijao od BOLOVA! Nije hteo u bolnicu zbog KORONE!

Čak ni to nije doprinelo njegovom boljem kotiranju među učesnicima…

Ali ova prepiska sa Gavrićem sigurno hoće, na ovaj ili onaj način!

Bora Santana je odlučio da se osveti Lepom Mići zbog pokrenute priče sa Mirkom, pa je u bazen, gde pevač svakodnevno pliva, bacio metalni objekat koji su zadrugari koristili da naprave mrežicu u dvorištu za igranje kockica.

Santana je otišao do jezera da se smiri, a zadrugari su otkrili Lepom Mići šta je šoumen uradio.

– Boro, šta ti je bazen kriv? Šta si, mangup? – upitao je Mića.

View this post on Instagram

Христос Bоскресе! ❤

A post shared by Bora Santana (@borasantana) on

– Sipaću deterdžent ili ulje – zapretio je Bora.

– Sipaj, pico kompleksaška. Bolje uradi nešto humano – uzvratio je pevač.

– Šta si uradio ti? – upitao je Santana.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Bekuta ostaje pri svome – Snežana je moli da oprosti Mariji Šerifović!

– Napravio sam te u pevača. Nisam ti ja kriv što imaš problem sa devojkom. Ako ne možeš da je j*beš, nemoj da bacaš stvari u bazen. Ako si gej, reci tako. J*bi devojku, pokaži da si muškarac. Tebi se k*rac ne može dignuti i dobro je Šopićka rekla, ti si Gavrićev dečko iz hotela, j*beš se za pare, Boro! Ti si dečko iz hotela – pričao je Mića, aludirajući na priču koju je pre nekolikoi meseci iznela Jelena Pešić.

VIP RadarBojan Vuković