Boki 13 očajan i uplašen u ZATVORU - Oseća da UMIRE pa odbija da ga majka vidi u takvom stanju!

   Stanje mu se pogoršava?!

Boki 13 očajan i uplašen u ZATVORU - Oseća da UMIRE pa odbija da ga majka vidi u takvom stanju! Boki 13 očajan i uplašen u ZATVORU - Oseća da UMIRE pa odbija da ga majka vidi u takvom stanju!
Celebrity
Boki 13 očajan i uplašen u ZATVORU - Oseća da UMIRE pa odbija da ga majka vidi u takvom stanju!

   Stanje mu se pogoršava?!

Boki 13 koji se od jula prošle godine nalazi u pritvoru zbog reketiranja i iznude novca uticajnih javnih ličnosti iz Makedonije, više ne liči na sebe.

Boki 13 na sve načine pokušava da se brani sa slobode!

Kako tvrdi njegov advokat, šoumen i dalje nema adekvatnu terapiju, izgleda sve lošije, a sud mu ne dozvoljava da se brani sa slobode iako boluje od raka. On je zbog toga očajan i uplašen, oseća da mu se bliži kraj, a kako ga majka ne bi videla u očajnom stanju, odbija i posete!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Karleuša u VRELOM izdanju! Mnogi bi poželeli da joj prave društvo u izolaciji! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Mile Kitić krije da ima još jednu ćerku – Dobio je sa 20 godina sa prvom ženom!

PROČITAJTE JOŠ: Maja Berović OVO KRIJE! Šest stvari iz života koje NISTE ZNALI!

– Boki je mnogo loše. Preko svog advokata je poručio porodici da mu niko ne dolazi u posetu jer nije u stanju da ih primi. Više ne liči na sebe, ne uzima ni terapiju koju mu daju jer insistira da ga puste da se brani sa slobode kako bi se operisao, međutim, to nije moguće zbog prirode krivičnog dela za koje se tereti! – navode makedonski mediji, a prenosi STAR

– Njegova majka je očajna! Sin jedinac joj umire i propada, a ona nema način da mu pomogne. Ni njoj Boki ne da da ga posećuje! Oseća da umire, pa ne želi da ga majka zapamti tako jadnog i očajnog. Pitanje je da li će se izvući… Robija ga svakako čeka, ali bi valjalo da bar ozdravi. Ne znam, baš je sve veoma teško – dodao je izvor.