Bojan Lexington RAZOTKRIVANJE! Nevin u ZATVORU! Oženio DOKTORKU!

   Dobro da nije neko zlo

Bojan Lexington RAZOTKRIVANJE! Nevin u ZATVORU! Oženio DOKTORKU! Bojan Lexington RAZOTKRIVANJE! Nevin u ZATVORU! Oženio DOKTORKU!
Celebrity
Bojan Lexington RAZOTKRIVANJE! Nevin u ZATVORU! Oženio DOKTORKU!

   Dobro da nije neko zlo

Bojan Vasković je rođen 1983. godine u Sarajevu, gde je živeo do svoje desete godine, a onda je od rata pobegao i sa porodicom se nastanio u Podgorici. Živeli su jako teško, ali su bili srećni što su živi. Zahvaljujući Crvenom krstu imao je odeću, smeštaj i hranu.

BOJAN LEXINGTON ODBIO ZVEZDE GRANDA!

Pevač Lexington benda svojevremeno je odbio ponudu da se takmiči u najpopularnijem muzičkom šou-programu Zvezde Granda. Umesto da lakšim putem dođe do popularnosti, on je postao pevač u nepoznatom bendu i borio se od nule. Deset godina kasnije kaže da nije pogrešio i da se rizik isplatio.

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! ekskluzivno donosi: P*rno slike Ive Grgurić!

PROČITAJTE JOŠ: Tanju Savić su PRIMORALI da se uda! Nikad nije VOLELA Dušana!

PROČITAJTE JOŠ: Rada MOLILA sestru: „Vozi me u bolnicu, IMAM koronu”

BOJANU SE DETE BORILO ZA ŽIVOT!

U septembru 2016. godine postao je otac Anđeline, koja se rodila tri meseca ranije, pa joj se pluća nisu razvila kako treba. Šanse da preživi bile su 50:50, što su Bojan i njegova supruga Aleksandra držali u tajnosti sve dok se beba nije izborila i izašla iz krize. Sada su bogu zahvalni na predivnoj ćerkici, ali priznaje da su prošli kroz pakao. Nedavno je postao i otac dečaka, kome su dali ime Mihajlo.

OSLOBOĐEN OPTUŽBI

Bojan je 2006. godine kao dečak od 16 godina proveo osem meseci u zatvoru, a iza rešetaka su se našle i njegova majka i sestra jer se, navodno, u njihovom stanu na Bežanijskoj kosi skrivao Ratko Mladić. Nakon 11 godina trajanja sudskog postupka, Apelacioni sud je optužbi oslobodio Bojana, majku Ljiljanu i sestru Tatjanu jer nije bilo dokaza.

DRŽI DO SEBE I NEGUJE SE

Bojan se veoma neguje i propagira zdrav život. Kaže da uz kombinaciju treninga, kafane, dobre energije i društva sve uspeva. Koristi kreme, a podvrgao se i tretmanu epilacije i tako trajno uklonio dlačice sa tela, što su mu mnogi muškarci zamerili. Njemu je bilo važnije da ispuni želju svojoj ženi Aleksandri, a i sam misli da sada lepše i urednije izgleda.

ŽENA DOKTORKA

Aleksandra Vasković, supruga pevača, diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu, ali trenutno ne radi jer je posvećena porodici. Aleksandra smatra da je deci neophodna majčina briga i pažnja, ali čim porastu, potražiće posao u struci.