Bogdana plače za Cecom i Anastasijom - Pevačicina snajka neutešna zbog OVOGA!

   Ne krije svoja osećanja!

Bogdana plače za Cecom i Anastasijom - Pevačicina snajka neutešna zbog OVOGA! Bogdana plače za Cecom i Anastasijom - Pevačicina snajka neutešna zbog OVOGA!
Celebrity
Bogdana plače za Cecom i Anastasijom - Pevačicina snajka neutešna zbog OVOGA!

   Ne krije svoja osećanja!

Od kada je na snagu stupilo vanredno stanje zbog pandemije korona virusa, Cecina snajka, Bogdana Ražnatović,  se sa Veljkom preselila na kratko u Titel kod svojih roditelja.

Bogdana čeka u Titelu da prođe korona!

Naime, tamo joj je mnogo lakše jer je mala sredina, nema rizika da dobije koronu, pa su samim tim svi mirniji. Međutim, kako se vanredno stanje odužilo, Bogdani mnogo nedostaju Ceca i Anastasija, baš je tužna i utučena i jedva čeka da sve ovo prođe.

– Bogdani je lepo u rodnom kraju, tu nema priče, ali ona mnogo voli Cecu i Anastasiju, baš joj nedostaju, ipak je sad to njena kuća tamo kod Cece – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Marija Šerifović spasila oca BEDE! Vratila ga u kuću iz koje je ISTERAN!

PROČITAJTE JOŠ: Šijan u vezi sa Veljkovom svastikom? Ostavio verenicu pa se provodi sa Bojanom!

PROČITAJTE JOŠ: Nakon komplikacija u trudnoći i prevremenog porođaja, Nadežda rešila da se osami! Presekla je – Traži stan!

– Samo ponavlja kako je tamo cenjena, voljena i poštovana! Kaže: Da sam birala, ne bih ovako izabrala, Bog me pogledao da uđem u poštenu i domaćinsku kuću gde su svi prema meni divni! – prepričava naš izvor i dodaje:

– Ali dobro, proći će i ovo. Bogdana je stalno na vezi sa Cecom i Anastasijom, i Lidiju zove, ma i nju obožava. Pita ih kako su, kaže da joj nedostaju i da jedva čeka da dođe kući. Ona mukica samo moli Boga da sve ovo prođe pre porođaja i da je ne zadesi porođaj van Beograda. Ipak je sve spremljeno za bebu u Beogradu, pa je i njoj lakše da sve to tako prođe, bez dodatnih komplikacija – završava izvor za SCANDAL!

Koliko su srećni i sa koliko uzbuđenja čekaju bebu jasno nam govori i slika koju je Veljko okačio na svom Instagramu uz sledeći opis.

– Nadam se da i vi koristite ovaj karantin da provedete dragoceno vreme sa najbližima. Puno vam zdravlja želim svima – napisao je Cecin sin na svom Instagramu.