Biković pozvao Đokovića da glumi u narednoj sezoni serije "Južni vetar" - Evo šta nas očekuje u nastavku serije i filma!

   Publika sa nestrpljenjem čeka nastavak!

Biković pozvao Đokovića da glumi u narednoj sezoni serije Biković pozvao Đokovića da glumi u narednoj sezoni serije
Celebrity
Biković pozvao Đokovića da glumi u narednoj sezoni serije "Južni vetar" - Evo šta nas očekuje u nastavku serije i filma!

   Publika sa nestrpljenjem čeka nastavak!

U nedelju uveče završena je prva sezona serije „Južni vetar“ koja je bila emitovana na RTS-u. Reditelj Miloš Avramović, Miloš Biković i vredna ekipa već uveliko planiraju nastavak snimanja.

Reditelj otkrio šta očekujemo u naredoj sezoni serije „Južni vetar“

Plan je da drugi deo filma publika pogleda u bioskopima od februara 2021, a zatim od jeseni i drugu sezonu sa 14 epizoda. Oglasio se i reditelj koji je ukratko najavio šta možemo da očekujemo.

– U filmu neće biti mnogo novih likova. Nadovezuje se na kraj priče, a Kosovo će biti glavna tema u drugoj sezoni serije, a samo ćemo neke nagoveštaje videti kroz filmsko ostvarenje. Plan je da ga snimimo kad uslovi dozvole. U filmu „Južni vetar 2“ gledaćemo odnos Petra Maraša i njegovog brata Nenada. On se vraća sa studija iz Amerike i jedan događaj će promeniti njihove živote. Pravimo ga da bude baš za bioskope, s puno akcije – objašnjava Avramović za Kurir.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović: POPOVIĆU, DOŠAO SAM DA TI SE OSVETIM! Stigla ih kazna: BRENA U SUZAMA: BOBO SPASI NAS! JOKSIMOVIĆ NAŠAO NAČIN DA SPASE KUMA OD KORONE! (VIDEO)

Serija „Južni vetar“ osvojila je srca publike i svi nestrpljivo čekaju drugu sezonu. Jednom delu fanova nije se dopalo što umesto Dragana Bjelogrlića u ulozi Cara gledamo Predraga Mikija Manojlovića. Miki je zaista dostojanstven izbor za zamenu, što je i pokazao u poslednjoj epizodi, kad ga je zadesio infarkt. Istina, njegov Car je drugačiji, oronuliji i pregažen životom, ali tako je ovaj lik i napisan u novosnimljenim epizodama.

PROČITAJTE JOŠ: Sloba Radanović proslavio najteži Vaskrs do sada! Nedostajao mu je on!

Zanimljivo je da je, pored Cara, „zamenjena“ i njegova čitava porodica, žena i sin (Anita Mančić umesto Nele Mihajlović, Milan Kolak umesto Filipa Hajdukovića). Publika se pita da li je Car preživeo srčani udar, ali ni Avramović ni Biković nisu želeli da otkriju taj detalj.

Više stotina glumca prošlo je kroz seriju „Južni vetar“, a jedna od njih koja želi da igra u nastavku jeste Jelisaveta Orašanin Teodosić.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Karleuša – Erotski USKRS! „Iako sam ATEISTA, slavim!“

– Jelisaveta, ne mogu da ti obećam ulogu preko veze. I mi smo morali na kasting – rekao je Biković koleginici, koja se uključila u njegovo obraćanje fanovima preko Instagrama. Sa više od 40.000 ljudi pratio ga je Novak Đoković. – Dođi, Nole, da se družimo – poručio mu je glumac i producent serije.