Biković JAČI OD KORONE! Ako dune JUŽNI VETAR biće KUKU LELE!

   Uhvaćeni!

Biković JAČI OD KORONE! Ako dune JUŽNI VETAR biće KUKU LELE! Biković JAČI OD KORONE! Ako dune JUŽNI VETAR biće KUKU LELE!
Celebrity
Biković JAČI OD KORONE! Ako dune JUŽNI VETAR biće KUKU LELE!

   Uhvaćeni!

Miloš Biković i Miodrag Radonjić su izgleda umislili da su baš opasne face kao u seriji “Južni vetar”, te da im niko ništa ne može! Čak ni korona!

Biković šeta bez zaštitne opreme!

Paparaco magazina STAR uhvatio je glumce u šetnji bez zaštitne maske i rukavica. Čak nisu bili ni na propisanom rastojanju, ali dobro.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Milan Stanković skida kilažu – leto je iza ćoška! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Aleksandra Bursać NAPUSTILA Beograd! (FOTO)

Važno je da nemaju simptome i verujemo da inače poštuju bar propisani policijski čas i ostale vanredne mere.

Ne bi valjalo da im navike iz krimi serije koja je osvojila publiku, pređu u svakodnevicu. Znaju to i njih dvojica, ali da se ne lažemo, prija status opasnih momaka.

Podsećamo, u nedelju uveče završena je prva sezona serije „Južni vetar“ koja je bila emitovana na RTS-u. Reditelj Miloš Avramović, Miloš Biković i vredna ekipa već uveliko planiraju nastavak snimanja.

Serija „Južni vetar“ osvojila je srca publike i svi nestrpljivo čekaju drugu sezonu. Plan je da drugi deo filma publika pogleda u bioskopima od februara 2021, a zatim od jeseni i drugu sezonu sa 14 epizoda.