Bekuta uputila VAPAJ doktorima! PUSTITE mog Mrku napolje!

   Žele da uživaju u proleću...

Bekuta uputila VAPAJ doktorima! PUSTITE mog Mrku napolje! Bekuta uputila VAPAJ doktorima! PUSTITE mog Mrku napolje!
Celebrity
Bekuta uputila VAPAJ doktorima! PUSTITE mog Mrku napolje!

   Žele da uživaju u proleću...

Pred Veliki petak Ana Bekuta se strašno uznemirila jer joj je dojadilo da sedi u kući sa Mrkom koji ne sme nigde da mrdne budući da ima preko 65 godina.

Bekuta više nije mogla da izdrži!

Pevačici je očigledno dosadilo da o svemu brine sama, a i uželela se da malo prošeta sa svojim dragim. Pa ipak je proleće, a oni su navikli da svuda idu zajedno.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Tanja Savić POBEGLA od muža! Ubiće me! Anabela: “Neću gajiti Lunino dete, ako preživi”! JK POKRALA Darinog muža!

Zato ekipu magazina Star ne čudi što je Bekuta već u subotu javno apelovala na doktore i državne organe da malo ublaže mere za starije građane i da im se dozvoli kretanje.

– Sada mi najviše smeta što moj Milutin ne može ni na kratko da izađe iz stana. Volela bih da se penzionerima dozvoli da makar malo mogu da prošetaju jer znam da bi im to značilo – rekla je Bekuta za TV Prva.

Istina, već sutradan je objavljeno da će penzioneri moći da izlaze tri puta nedeljno na po pola sata. Možda će neko pomisliti da je do povlastica došlo samo zbog Aninog apela, ali nije to u pitanju!

PROČITAJTE JOŠ: Saška Karan otkriva: „Čula sam da su Era Ojdanić i Vera Matović zaraženi koronom, ali kriju!“

Naime, na dan Vaskrsa najavljeno je da će nakon najdužeg policijskog časa od kada traje vanredno stanje biti ublažene mere za naše najstarije stanovnike, pa će Ana i Mrka uskoro imati pravo da se prošetaju po pola sata tri puta nedeljno. A osim Mrke, ima mnogo pevača koji se raduju ovoj odluci, a među prvima Lepa Lukić koja duže od mesec dana nije smela da mrdne iz svog stana.

Podsetimo, na početku izolacije ovaj skladni par tokom uključenja u jednu emsisiju govorio je drugačije.

– Fenomenalno nam je u izolaciji, ja sam navikao da budem iu izolaciji, a Ani ovo dođe kao neki odmor, mnogo je radila. Jutros sam ustao u četiri i išao do prodavnice da kupim hranu. Slušam sve šta lekari kažu, disciplinovan sam i nikad nisam bio takav – rekao je Milutin, na šta se Ana nadovezala:

– Spremam sva domaća jela, uželelala sam se domaće kuhinje, uživam dok kuvam za mene, za Milutina, za decu…- rekla je pevačica, a Milutin je otkrio šta mu pevačica priprema ovih dana u kuhinji.

PROČITAJTE JOŠ: Lukas za SCANDAL! “Ne MRZIM Sonju! Da bih s nekim legao u krevet treba EMOCIJA!”

Mrkonjić je potom otkrio kakva je Ana kuvarica i šta najčešće sprema.

– Sprema svašta, supa svaki dan, pre neki dan je spremala pasulj, setio sam se vojničkih dana. Malo rakijice, slanine, masnoća štiti pluća – otkrio je Mrka u “Novom Jutru” kako se on i Ana štite od koronavirusa, a onda je pevačica dobacila:

Pijemo džin tonik – našalila se ona.

Izgleda da im je i džink tonik dosadio.