Bane Obradović POBEDIO koronu! Konačno među porodicom i prijateljima!

   Sada je napokon sve na svom mestu...

Bane Obradović POBEDIO koronu! Konačno među porodicom i prijateljima! Bane Obradović POBEDIO koronu! Konačno među porodicom i prijateljima!
Celebrity
Bane Obradović POBEDIO koronu! Konačno među porodicom i prijateljima!

   Sada je napokon sve na svom mestu...

Bane Obradović napustio je Klinički centar Srbije gde je poslednje dve nedelje bio hospitalizovan nakon što su mu lekari usled jake upale pluća konstatovali virus Covid-19 i smestili ga na odeljenje pulmologije.

Bane Obradović je iz svega izašao kao pobednik!

Najuspešniji estradni menadžer došao je kući gde ga je dočekala porodica i odmah prijateljima poslao poruku da se dobro oseća, da je zdravstveno mnogo bolje, ali da još uvek ne može da govori kako treba jer nema glas.

Uz Baneta su sve vreme njegova supruga Jovana i sinovi, ali i prijatelji, kao i većina pevača koji godinama sarađuju s Obradovićem.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Tanja Savić POBEGLA od muža! Ubiće me! Anabela: “Neću gajiti Lunino dete, ako preživi”! JK POKRALA Darinog muža!

Podršku mu pruža i dugogodišnji saradnik i prijatelj, voditelj emisije „Nikad nije kasno“ i producent „Granda“ Žika Jakšić. On je od prvog dana bio uz Baneta, stalno se raspitivao o njegovom stanju i verovao da će krajnji ishod biti upravo ovakav. A bio je i veoma zabrinut kada je njegovom prijatelju ustanovljeno da je inficiran.

PROČITAJTE JOŠ: Modni RAT! Kija Kockar GRMI! Iza nje su ostale OVE dame! (FOTO)

– Pre tri, četiri dana nije bila nimalo naivna situacija. Svi smo se zabrinuli za njega. Stavili su ga na respirator, pošto mu je otkazalo 30 odsto pluća. Sada mu je bolje, hvala bogu. Juče je već uspeo da ustane iz kreveta, počeo je da šeta – rekao je Jakšić za Blic nakon što je Bane primljen u bolnicu.

View this post on Instagram

?

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic) on

I Obradovićev srednji sin bio je pozitivan na koronu, ali na sreću njegovo stanje nije bilo ozbiljno. Bio je u privremenoj bolnici na Sajmu, nakon čega je lečenje nastavio kod kuće. Testiran je i najstariji sin, dok Banetova supruga Jovana i najmlađi sin nisu imali nikakve simptome virusa.

Bane Obradović je menadžer i kum Željku Joksimoviću, a sarađuje sa brojnim javnim ličnostima, među kojima su Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik, Dragan Kojić Keba.

PROČITAJTE JOŠ: Luna ga VARALA sa Gastozom, dok je Marko ČEKAO u kolima?

Ekipa Kurira pokušala je da stupi u kontakt sa menadžerom, ali je njegov broj telefona bio nedostupan.