Rijaliti Don Žuan - Velike ljubavi Baneta Čolaka

  

Rijaliti Don Žuan - Velike ljubavi Baneta Čolaka Rijaliti Don Žuan - Velike ljubavi Baneta Čolaka
Bane Čolak, Foto: BV
Celebrity
Rijaliti Don Žuan - Velike ljubavi Baneta Čolaka

  

Bane Čolak Zadruga – čest učesnik rijaliti programa, važi za Don Žuana jer je osvojio mnogo ženskih srca, ali nikada se nije značajnije plasirao u finalu.

Bane je rođen 1993. godine u Vršcu, a odrastao je i završio školu u Užicu. Nakon toga preselio se u Beograd gde je nastavio školovanje i počeo da se bavi muzikom. Radio je kao DJ i upoznao mnogo osoba koje se bave javnim poslom. Odlučio je da stekne slavu učešćem u rijaliti programima, pa je bio u „Parovima„, ali je popularnost stekao u rijalitiju „Zadruga„.

Bane Čolak Zadruga

Imao je mnogo velikih ljubavi, više puta najavljivao svadbu i uvođenje snaje u kuću, ali se to nikada nije obistinilo. Sve njegove velike ljubavi završile su se skandalozno, pa tako i poslednja sa Ivanom Krunić.

Bane Čolak Zadruga – Retrospektiva ljubavi

Dok je radio kao DJ po beogradskim klubovima, upoznao je brojne estradne ličnosti, pa tako i popularnu Tijanu Ajfon. Sa njom je bio u vezi, pa je nakon raskida zajedno sa njom ušao u rijaliti „Parovi“. Tada je bio u ljubavnoj romansi sa Teodorom Miljić, a navodio je da je sa Tijanom u prijateljskim odnosima i da Teodora neće biti ljubomorna. Ipak, u kući imao je specifičan odnos sa Aleksandrom Subotić, pa su čak bili i intimni.

Malo posle tog događaja u medijima je osvanula vest da su Bane i Teodora raskinuli, jer je ona bila ljubomorna. Navodno su joj smetali Banetovi česti nastupi i nije mogla da prati njegov životni tempo.

Godine 2017. postaje učesnik rijalitija „Zadruga 1“ i piše svoju ljubavnu istoriju ispunjenu skandalima.

Najpre je bio u vezi sa Anđelom Vešticom, a ubrzo posle toga započeo vezu sa Nenom Petrović. Nena je imala dečka van rijalitija, pa veza sa Čolakom nije bila značajna.

Zbog ljubavi se prvi put ozbiljno posvađao sa Mikijem Đuričićem zbog Nadežde Biljić sa kojom su obojica imali se*s. Ona je zbog stresa samo osam dana pre finala preskočila ogradu i pobegla iz rijalitija.

Zerina Hećo je, ipak, obeležila jedan deo Banetovog ljubavnog života. Nakon izlaska iz rijalitija na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa Banetom. Čak su postojale i spekulacije da su vereni.

Zajedno su ušli u “Zadrugu 2” i predstavili se kao nerazvojan, zaljubljen par. Ipak, često su se svađali. Jedna od većih prepirki bila je jer je u zatvoru zavlačio ruku pod Doroteinu majicu. Njihova turbulentna veza završila se naglo i bolno pred očima gledalaca.

Bane Čolak Zadruga – Javni raskid

U „Zadrugu 3“ ušao je kao zauzet čovek, spreman za ženidbu. Ermina Pešović mu se pridružila u rijalitiju kao njegova devojka, ali se od samog početka spekulisalo da je Gagi Đogani muškarac kojeg ona želi. Nakon niza skandala, raskinuli su vezu, a Čolak je utehu našao u Ivani Krunić.

Par je započeo vezu krajem 2019. godine i ona je trajala sve do kraja aprila 2020. kada je usledio hladan tuš. Nakon idilične veze i najavljene svadbe, samo 24 sata po Ivaninom izbacivanju iz rijalitija, ona je javno, putem telefona, raskinula sa Banetom.

Čolak je bio u neverici i nije mogao da dođe sebi kada je shvatio šta se događa. Molio je Ivanu da mu dozvoli da kaže nešto, ali je ona bila odlučna i stavila je tačku na njihov odnos.

Rekla mi je da sam je hvatao na empatiju, na emocije, da sam manipulisao, da vidi da sam lagan. Da sam sa Erminom i njom sedao na dve stolice. Pitam je dva puta za moju Jasminu, neće da kaže„, pokušavao je da prepriča razgovor Bane.

Niko kao Bane

Buran i turbulentan život Baneta Čolaka prikazan je u „Zadruzi“, a on definisan kao momak koji uvek traži ljubav, a ne uspeva da je pronađe. Čini se da baš nema sreće na ljubavnom planu.

 

Nadamo se da će Bane uspeti da pronađe ljubav svog života i da će se konačno oženiti, jer to neuspešno pokušava već neko vreme.

Čitajte VIP Radar i saznajte ko će pobediti u Zadruzi, kao i koliki su honorari Zadrugara!