BAKI B3 OPLEO: Anabela je BOLESNA, od Luninog pevanja NEMA ništa, a njena ALOPECIJA...

   Nije ih štedeo...

BAKI B3 OPLEO: Anabela je BOLESNA, od Luninog pevanja NEMA ništa, a njena ALOPECIJA... BAKI B3 OPLEO: Anabela je BOLESNA, od Luninog pevanja NEMA ništa, a njena ALOPECIJA...
Celebrity
BAKI B3 OPLEO: Anabela je BOLESNA, od Luninog pevanja NEMA ništa, a njena ALOPECIJA...

   Nije ih štedeo...

Baki B3, bliski rođak glavnih aktera rijalitija „Zadruga 3“, pomno prati dešavanja u kojima učestvuju njegov stric Gagi, sestra Luna Đogani i bivša snaja Anabela Atijas.

Baki B3 nikoga nije štedeo!

On je ispričao da prati dešavana u Šimanovcima, a govorio je i o Anabeli.

– Više nego prethodne dve sezone pratim „Zadrugu“. Meni je sve dobro poznato jer smo familija i upućen sam u odnose. Anabelu ne krivim. Ako je neko psihički loše, ne možete reći da je loša osoba ili majka. Anabela je bolesna, treba joj pomoći, odvesti je na lečenje. I sama je pričala da je i njena majka imala psihičke probleme, moguće da je to genetski – kaže Baki i otkriva da je i on dobio poziv za ulazak u „Belu kuću“:

– Da, još pre nego što je počelo su me zveli. Tad su zvali i Gagija i Sanija. Ali tek sam bio izašao iz „Parova“, imam dvoje male dece i potreban sam im. Takođe, imam i dogovor sa ljudima iz „Parova“, a nisam neko ko radi iza leđa.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Karleuša na meti napada – Izdali je najbliži, hoće da je unište?!

Denser je prokomentarisao i zašto se Natalija i Sani sada ograđuju od toga da su dobri s Gagijem.

– Ne znam. Sani je naš drug iz detinjstva, s nama je počeo da se bavi plesom. Ne znam zašto svi zaboravljaju da su počeli od Đogani fantastika. Natalija je takođe od nas učila da igra. Jeli smo isti hleb, družili smo se, naši roditelji su se poznavali. Ali to govori o njima – objašnjava Baki B3 i razotkriva koliko ima istine u tome što Anabela priča o Đoletu, da je on kriv za njen razvod od Gagija:

– To su gluposti. Oni su bili samostalni, niko im se nije mešao u posao i život, pogotovo ne Đole. Gagi je bio frontmen Fanki Džija, on je pravio imidž, birao pesme. Naravno, i Anabela je učestvovala, slikala se i ostalo. Ali nije pevala. Pevala je Marija Mihajlović, koju je Gagi plaćao. Anabela je otpevala duete „U tvojim kolima“ i „Ja imam nekog“ i još nekoliko sporednih pesama. Sad ne peva loše, ali tada nije znala. Gagi joj je rekao da se samo slika, na nastupima da otvara usta. Kad su se razdvojili, Anabela je morala da počne da peva.

Baki B3: Prisustvovao sam svađama Anabele i Gagija

Baki je ispričao i da li je nekad bio prisutan kad je Gagi tukao Anabelu, o čemu ona priča:

– Ne. Često sam bio kod njih, prisustvovao njihovim svađama koje su bile toliko žustre da sam morao da izvodim Gagija da prošeta. Ali nijednom je nije udario dok sam ja bio tamo, kunem vam se – ističe denser i otkriva da li zna nešto o tome da je Luna dobila alopeciju zbog pretnji koje joj je navodno uputio Đole:

– Imam slike kad je Luna bila mala, na njima se vidi da je imala veoma lošu kosu i taj problem odavno.

PROČITAJTE JOŠ: Severina Kojić PRIVEDENA! Evo zašto se spremala da NAPUSTI Beograd!

Šta misliš o njenoj vezi s Markom, je li to ljubav?

– Ma kakvi. Sećate li se da je Luna govorila da joj treba neko pored nje, da ima podršku. Tako je bilo i sa Slobom. Da je imao i tri supruge, Luna bi opet bila s njim. Kad je pitala Anabelu kakva je, majka joj je rekla da je sve u redu. Anabela je tada pogrešila. Posle je shvatila da je ljudi osuđuju.

Baki B3: Vlasnik kluba mi je rekao da ne nezadovoljan Luninim nastupom

Smatraš li da će Luna uspeti kao pevačica?

– Nema ništa od toga. Danas svi pevaju i sve kratko traje. Vlasnik jednog kluba mi je rekao da je nezadovoljan Luninim nastupom. Došlo je mnogo ljudi, ali nije bila dobra atmosfera.

PROČITAJTE JOŠ: „Dede milioneri RAZVLAČE pevačice po jahtama!“ Katarina Grujić pokazala zašto ona nije jedna od TIH!

A Kija Kockar?

– Ne peva loše, ima harizmu, ali i to je instant. I Anastasija Ražnatović je bila atrakcija sa prve dve pesme, pa je sad malo ima, pa opet nema. Brzo je pojede vreme.

Kako ti uspevaš da snimaš 20 godina, imaš i nastupe često?

– Nekad su se pravile kvalitetnije pesme. Majkl Džekson je napravio hitove „Triler“, „Bili Džin“ i još nekoliko u zlatno vreme. Sad sigurno ne bi uspeo da ih napravi. Ni ja ne bih mogao da stvorim pesme poput „Olovne ruke“ ili „Moj život je mrak“, koje se slušaju i posle 20 godina. Imao sam sreće – ispričao je Baki B3 za Kurir.