Auu, puca objektiv - Viki Miljković uhvaćena bez trunke šminke!

   Viki jel si to ti?

Auu, puca objektiv - Viki Miljković uhvaćena bez trunke šminke! Auu, puca objektiv - Viki Miljković uhvaćena bez trunke šminke!
Foto: Ivan Vućićević
Celebrity
Auu, puca objektiv - Viki Miljković uhvaćena bez trunke šminke!

   Viki jel si to ti?

Viki Miljković neprepoznatljiva!

Navikli smo da viđamo Viki Miljković skockanu od glave do pete na malim ekranima. Popularne pevačice se trude da zasene druge koleginice svojim izgledom, a nekad im to ne polazi za rukom. Podvrgavaju se različitim tretmanima u kozmetičkim salonima kako bi se ulepšale, a ni odlazak kod plastičnog hirurga im nije stran, kako bi nadogradile svoje atribute.

Viki je već godinama unazad u žiži interesovanja medija, kako zbog pevačke karijere tako i zbog učešća u šou-programu “Zvezde Granda”.

Džej završio u bolnici! Ovog puta nije alkohol!

Vrela Aleksandra Prijović pokazala gaćice! I to dok Filip nije gledao!

Instagram Slobe Radanovića – Ovoliki seksepil dugo niste videli!

Nemamo često prilike da viđamo bez šminke lepotice sa javne scene. Međutim, objektiv kamere Scandal-a je usnimio paparaco fotke Viki Miljković.

Foto: Ivan Vućićević

Možemo primetiti da deluje dosta mlađe, ali i neprepoznatljivo! Na sceni je drugačija, a privatno, rekli bismo, trudi se da živi kao sav normalan svet!

Foto: Ivan Vućićević

Sigurno je da će ove fotografije pokrenuti lavinu komentara na društvenim mrežama. Međutim, još jedan razlog zbog kog je Viki nedavno bila u centru pažnje je kupovina tri stana u elitnom delu Beograda. Pevačica je rešila da zapuši usta svima i da otkrije odakle joj novac.

– Ja ne volim da pričam o tome da li je jedan ili trideset tri, to je apsolutno nebitno. Ja samo mogu da kažem da sam se uvek trudila da dam primer mladim ljudima kako treba i šta treba. Ja nisam poročna, nikada pare nisam trošila na poroke, a ni na gluposti. Radim svoj posao 25 godina, nikada ničije nisam uzela niti ukrala, niti otela. Sve sam stekla sama, to jest moj suprug i ja. Dok se ne preznojim do gole kože nisam uzela ni zaradila nešto ne zasluženo. Ja radim 25 godina, moj muž preko 30, ako ne uložimo u nešto i ne steknemo onda je naš život promašen i mislim da je bolje da damo primer ljudima, da sve što zarade se trude da ulože u neke pametne stvari koliko god oni to mogu. Mnogo je to bolje nego da smo radili 25-30 godina i da se osvrnemo i da ne znamo ni gde smo bili ni šta smo radili i da nas pita starost gde nam je bila mladost. Nisam rasipnik, nisam neko ko voli da baca svoj novac i da ne zna gde mu odlazi novac, treba pametno živeti u životu – rekla je ona.