Andreana očajna - Mora da odloži vantelesnu oplodnju zbog korone!

   Možda zatrudni i prirodnim putem!

Andreana očajna - Mora da odloži vantelesnu oplodnju zbog korone! Andreana očajna - Mora da odloži vantelesnu oplodnju zbog korone!
Celebrity
Andreana očajna - Mora da odloži vantelesnu oplodnju zbog korone!

   Možda zatrudni i prirodnim putem!

Andreana Čekić i Marko Milošević uspeli su da sačuvaju vezu uprkos mnogim svađama, te njihovim bivšim supružnicima, tako je logično što žele i zajedničko dete. Međutim, budući da Andreana nikako ne ostaje u drugom stanju, oni su zakazali vantelesnu oplodnju za maj, ali im se ni to ne da! Naime, Čekićka je otkazala sve do daljeg jer je i dalje pandemija korone u celom svetu.

Andreana i njen verenin nestrpljivi!

– Andreana jedva čeka da Marku podari dete, jer oboje obožavaju decu. Međutim, nikako da zatrudni prirodnim putem iako su lekari rekli da su ona i njen verenik zdravi i da ne vide problem! Oni su, međutim, nestrpljivi, pa su za maj zakazali veštačku oplodnju. Obavili su sve potrebne analize i pripremili se za proces, ali zbog korona virusa doktorka ih je posavetovala da se ipak odloži proces, jer je sigurnije. Naravno, Andreana sve sluša šta joj doktorka kaže i neće da sili ništa iako joj je mnogo teško zbog toga. Baš je bila optimista i bila je sigurna da će veštačka oplodnja uspeti iz prve, radovali su se i ona i Marko i jedva čekali maj mesec. Međutim, sada će najverovatnije sve da odlože za septembar – priča izvor blizak pevačici za STAR i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!

PROČITAJTE JOŠ: David PRETUKAO Anu?! Udario je, gurnuo i raspalio u glavu – Pobegla, neće POLICIJU!

PROČITAJTE JOŠ: Srpska manekenka prolazi kroz pakao – ZAROBLJENA u Indiji sa još 50 SRBA! „Plašim se, ovde je lov na belce!“

– Doktorka je posavetovala Andreanu da i dalje pokušava da zatrudni i prirodnim putem, jer možda ni ne bude bilo potrebe za veštačkom oplodnjom. Ko zna, sve je moguće… Sada ne radi, kod kuće su i ona i Marko, možda se baš sada desi da zatrudni, jer se odmaraju, nisu pod stresom, tako da je sve moguće. Oni bi bili presrećni da saznaju da će za devet meseci postati roditelji. Čak su na samom početku zabavljanja pričali o imenima dece, jer su znali da njihova veza ka tome vodi – završava izvor za STAR.