Andreana Čekić kupila stan na Vračaru - Jednom fotografijom iz luksuzne nekretnine razbesnela fanove! (FOTO)

   Fanovi je osudili!

Andreana Čekić kupila stan na Vračaru - Jednom fotografijom iz luksuzne nekretnine razbesnela fanove! (FOTO) Andreana Čekić kupila stan na Vračaru - Jednom fotografijom iz luksuzne nekretnine razbesnela fanove! (FOTO)
Celebrity
Andreana Čekić kupila stan na Vračaru - Jednom fotografijom iz luksuzne nekretnine razbesnela fanove! (FOTO)

   Fanovi je osudili!

Neposredno pred uvođenje vanrednog stanja, Andreana Čekić se preselila na Vračar u novi stan!

Andreana Čekić uživa u novom stanu!

Paparaco magazina SCANDAL! je uhvatio pevačicu dok je iz svoje nove gajbe izbacivala đubre! Potom je prošetala i kućne ljubimce, a onda se vratila u svoju novu oazu!

Kako nam je rekla, toliko joj se dopada novi kraj, pa će verovatno tu kupiti još jedan stan.

PROČITAJTE JOŠ: Relja BEBISITER, dok je Nikolija u KARANTINU! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Rasta ima svog NOSAČA! Živi kao da je PLAVE KRVI!

PROČITAJTE JOŠ: Isplivale vrele fotke Ane Nikolić – pevačica pokazala čime raspolaže!

Podsećamo, nedavno je objavila fotografiju iz karantina koja je na Instagramu pokrenula lavinu komentara. Na fotki Andreana pozira sa nekoliko najbližih prijatelja, a s obzirom da je uvedeno vanredno stanje i da je zabranjeno okupljati se u većem broju, fanovi su je odmah osudili. Međutim, pevačica se opravdala sledećim rečima:

View this post on Instagram

Karantin ♥️

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

– Evo, da se javim posle svega što ste ovde napisali u nameri da osudite i vređate. Svi na ovoj slici su bili zdravi, testirani, a zdravi su i sad. To što ja ne krijem od vas srećne momente i želim da širim pozitivnu energiju, na tome se zaista ne izvinjavam. Postoje porodice koje žive pod jednim krovom i prelaze „dozvoljen“ broj ljudi. Da li vređate i takve? To što neki od vas u skoro svemu vide razlog za osudu, vređanje, to nema veze sa trenutnom situacijom, nego sa vama generalno. Takvi ste prosto. Živite vaše živote, živite ih srećno i u miru i onako kako smatrate da je za vas ispravno. Od srca vam to želim – napisala je Andreana Čekić u opisu fotografije.