Andreana Čekić izdržava i dečka Marka i njegovo dete! Plaća alimentaciju da ON ne bi završio u zatvoru!

   Ljubav...

Andreana Čekić izdržava i dečka Marka i njegovo dete! Plaća alimentaciju da ON ne bi završio u zatvoru! Andreana Čekić izdržava i dečka Marka i njegovo dete! Plaća alimentaciju da ON ne bi završio u zatvoru!
Celebrity
Andreana Čekić izdržava i dečka Marka i njegovo dete! Plaća alimentaciju da ON ne bi završio u zatvoru!

   Ljubav...

Andreana Čekić je već godinu dana u vezi sa Markom Miloševićem, koji je zbog nje ostavio ženu i ćerku. Pevačicin partner razveo se zvanično od supruge Marine u oktobru, ali je tek od decembra počeo da viđa dete, ali i da redovno plaća alimentaciju. Kako STAR saznaje, ako samo dan zakasni sa uplatom, sledi mu tužba!

Andreana Čekić mu ugađa u svemu!

– Marina nikada nije nagovarala dete da ne viđa tatu, on je bio taj koji nije hteo ni da zove da pita kako je, ni da je viđa, nije ga zanimalo ni kada je u septembru krenula u školu da li ima sve što joj je potrebno, nije je ni ispratio prvi dan u školu. Međutim, kada su se u oktobru Marko i Marina razveli, Andreana mu je rekla da ona nema ništa protiv da on viđa ćerku i da bi trebalo da se malo više bavi detetom. Njegova bivša supruga je prezadovoljna od kada on hoće da viđa dete, jer je devojčica baš patila bez oca! Međutim, odmah mu je objasnila da će dete viđati onako kako je sud odredio i nikako van toga. Ne želi uopšte da mu ugađa, i da se on kako njemu odgovara viđa sa detetom. Andreana je još nije upoznala, jer devojčica ne želi da komunicira sa njom – priča za STAR izvor upućen u život pevačicinog partnera.

PROČITAJTE JOŠ: Bivša zadrugarka smeštena u KARANTIN! „Ovo utiče na psihu“ Otkrila detalje!

PROČITAJTE JOŠ: Mirka Vasiljević na meti hejtera! „Prolazim kroz neke nove stvari“ – otkrila glumica!

PROČITAJTE JOŠ: Gastoz otkrio kroz suze: „Do novembra ne mogu da se vratim kući, ovde je užasno stanje, vama neće da kažu!“

Marko redovno plaća i alimentaciju jer je njegova bivša supruga bila jasna na sudu i rekla je da će popiti tužbu ako samo dan zakasni. Njoj je njegovog ponašanja preko glave, izdao je na najgori mogući način, sedam meseci nije pitao imaju li od čega da žive. Zato nije htela da popusti. Za sada redovno plaća, ali ništa preko sume koju je sud odredio. Koliko znam, on nigde ni ne radi, Andreana je ta koja izdržava i sebe i njega, on živi kod nje, vozi njena kola, tako da mu verovatno ona daje i novac za alimentaciju! – navodi izvor za STAR!

Ekipa STAR magazina pozvala je Marinu da proveri ove navode.

– Tačno je da Marko viđa dete i plaća redovno alimentaciju. Ako zakasni sa plaćanjem sledi mu tužba, ali za sada poštuje sve. Ne mogu ni da mislim sada o tome, radim u Višegradskoj i verujte mi da sam u haosu oko svega. Sada je najbitnije da su svi zdravi i da su dobro! – rekla je za STAR bivša žena Čekićkinog dečka.