Anastasija Ražnatović ovo krije! Šest stvari iz života Cecine ćerke koje do sada niste znali

   Ko bi rekao da se plaši baš toga?

Anastasija Ražnatović ovo krije! Šest stvari iz života Cecine ćerke koje do sada niste znali Anastasija Ražnatović ovo krije! Šest stvari iz života Cecine ćerke koje do sada niste znali
Celebrity
Anastasija Ražnatović ovo krije! Šest stvari iz života Cecine ćerke koje do sada niste znali

   Ko bi rekao da se plaši baš toga?

Anastasija Ražnatović jedna je od mladih zvezda koju veliki broj ljudi voli i prati. Iz tog razloga, evo nekoliko stvari koje retko ko zna, a vezane su za mladu zvezdu.

Anastasija Ražnatović je jedna sasvim obična devojka

Novi Sad joj je druga kuća
Iako joj je rano za brak, ona je jednom nogom već u zajednici sa Đorđem Kuljićem, pa je i pre pandemije često bila kod njega u Novom Sadu. I u doba korone ona je bar vikendom u vojvođanskoj prestonici.

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Brena iskreno: „Ja sam MUDRA žena i izbegavam SVAĐE sa Bobom“

PROČITAJTE JOŠ: Mina Vrbaški priznala koliko se dugo bavila PROSTITUCIJOM – Končano otkrila sve o najstarijem zanatu!

PROČITAJTE JOŠ: Sandra Afrika APSTINIRA! Ništa od s*ksa dok traje KORONA!

Porok su joj slatkiši
Iako ima sjajnu liniju, ona muku muči sa svojom strašću prema svim vrstama slatkiša. Najviše voli kolače i torte, dok recimo njena majka Ceca nikada ne jede slatko. Anastasija priznaje da nije povukla na majku, već na oca i da se lako goji.

Ima fobiju od buba
Sve što gamiže, leti, puzi, zuji, užasava je. Leto je godišnje doba kada se najviše plaši. Insekti je užasavaju, a što su veći, tipa skakavci i stršljeni, to su za nju strašniji.

View this post on Instagram

Soaking up the sun ☀️

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

Antitalenat za vožnju
Iako je brat Veljko zadirkuje da nije za volan, od majke je dobila crvenog lepotana koji košta 70.000 evra. A čim položi vozački ispit, dokazaće bratu da nije bio u pravu.

Obožava “Deceniju”
Anastasija otkriva da napamet zna sve Cecine hitove i da će možda obraditi neku maminu pesmu. Sve ih voli i misli da su veoma kvalitetne, ali ako baš mora da izabere, najdraža joj je pesma „Decenija“.

Moda, skrivena strast
Da nije pevačica, bila bi glumica ili modni dizajner. Sve što ima veze sa modnom industrijom, jako je zanima i privlači. Kada se to zna, ne čudi, što je tako zapažena po svom stilu i komadima garderobe.