Anastasija Ražnatović odbija nastupe za koje joj nude i do 15.000 evra! Cifra - prava sitnica!

   Izbegava klubove!

Anastasija Ražnatović odbija nastupe za koje joj nude i do 15.000 evra! Cifra - prava sitnica! Anastasija Ražnatović odbija nastupe za koje joj nude i do 15.000 evra! Cifra - prava sitnica!
Celebrity
Anastasija Ražnatović odbija nastupe za koje joj nude i do 15.000 evra! Cifra - prava sitnica!

   Izbegava klubove!

Čim je Anastasija Ražnatović objavila novi singl Volim te, pesma je za manje od jednog dana dobila preko dva miliona pregleda i dospela u sam vrh trendinga, započinje priču SCANDAL!

Anastastasija Ražnatović ne peva zbog novca!

Drugim rečima, Anastasija Ražnatović je očito povukla na mamu Cecu jer je i te kako talentovana, a i publika je obožava! Inače, tako vrtoglavi uspeh neke mlade zvezde odavno nije zabeležen ni među MTV zvezdama, a kamoli kod nas. Gven Stefani je poslednja koja je na svetskoj sceni izazivala reakcije kakve danas izaziva Anastasija. Drugim rečima, ni svetske pop zvezde ne dobiju toliko pregleda za dan!

PROČITAJTE VIŠE Aleksandra Prijović hoće RAZVOD! Od straha je sve NERVOZNIJA!

A Tasi ovo nije prvi put da ubode hit! Naime, njene numere Rane i Savršen par, te takođe nova pesma Heroina i te kako se slušaju i broje višemilionske preglede, pa zato i ne čudi što se vlasnici klubova otimaju o Tasu i utrkuju ko će više novca da joj ponudi jer znaju da je ona pun pogodak za dobar i urbani provod namenjen i mlađima, ali i srednjim generacijama.

Ceca više žena ne može da podnese telefon, samo je zivkaju i moje da pusti Tasu da peva: Molimo te, daj neka dođe samo jedan vikend, na dva sata! Plaćamo i 15 hiljada evra, nema problema! Kad prođe ova korona, samo bi Tasa mogla da vrati atmosferu – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE VIŠE Lukini roditelji očajni zbog Sofije! Pa zar iz novina da vidimo da ćemo imati unuče?!

PROČITAJTE VIŠE Boba Živojinović se ugojio! Brena šizi! „Prestani da jedeš toliko, strefiće te šlog!“

– Međutim, Ceca na to ne želi da pristane jer smatra da je Tasa još mlada, te da ima vremena da nastupa koliko god želi, ali tek za dve ili tri godine kada stekne još iskustva. Ona takođe smatra da Anastasija pre svega treba da snimi još pesama, ali i da osnuje bend koji će je pratiti. Ceca vrlo dobro zna šta je sve za karijeru pevačice neophodno, pa je sigurna da Anastasija treba još malo da sačeka sa nastupima. A ako pak Tasa to sama želi, majka joj neće stati na put, samo će joj izneti sve posledice koje se svima dešavaju u pevačkom poslu, posebno na samom početku – završava izvor za SCANDAL!.