Anastasija ga VOLI, ali ga ipak GUBI! PROMAŠENA ljubav! (VIDEO)

   Emotivna balada

Anastasija ga VOLI, ali ga ipak GUBI! PROMAŠENA ljubav! (VIDEO) Anastasija ga VOLI, ali ga ipak GUBI! PROMAŠENA ljubav! (VIDEO)
Celebrity
Anastasija ga VOLI, ali ga ipak GUBI! PROMAŠENA ljubav! (VIDEO)

   Emotivna balada

Nakon mesec i po dana od objavljivanja pesme „Volim te“, mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović odlučila je da ne gubi vreme te fanove i publiku obraduje baladom koju svi željno iščekuju.

ANASTASIJA: „NEKAD SE SVI MI OSEĆAMO ‘PROMAŠENO'“

Pesma „Promašena“ govori o ljubavnom brodolomu mlade devojke koja svog muškaraca neizmerno voli, ali ga ipak gubi.

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! intervju: Stanija: „GLEDALA sam kako Rađen VARA Anu Kokić!“

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan Golubović: „Biković je PEDERAST! Ne može se porediti sa mnom!“

PROČITAJTE JOŠ: Brena TESTIRA novu SNAJKU! Viktor doveo ŽENU u kuću!

– Od samog početka mog pojavljivanja u muzičkom svetu, ljudi koji vole moje pesme i koji vole mene, traže mi da snimim baladu. Mislim da sam našla pravu u kojoj može da se pronađe većina devojaka. Jedne večeri u Skoplju dok sam snimala album, došla je Sara Milutinović i napisala ovu pesmu za jedan dan, prosto ju je osetila, a meni se odmah svidela. Ušla sam u studio i iz prve snimila pesmu. Meni je pesma izuzetno emotivna i realna jer smatram da se većina devojaka nekada osećaju “promašeno” kada naprave greške u emotivnim odnosima koje se, nažalost, ne daju ispraviti – izjavila je Anastasija Ražnatović ovim povodom.

Ekranizaciju pesme Anastasija je, po prvi put, uradila u prirodi, te je na jednoj od livada u blizini mesta Đurinci uspela da dočara emotivnu bol koja se spominje u pesmi. Osim toga, mlada zvezda je sklopila novu poslovnu saradnju, te tekst pomenute balade potpisuje Aleksandra Milutinović, koja stoji iza velikog broja hitova na našim prostorima, dok je na aranžmanu radio Darko Dimitrov koji sa Anastasijom radi od početka njene muzičke karijere.