Anabela i Gagi saznali da je Kija PODNELA TUŽBU protiv Lune - Iznenadiće vas njihova REAKCIJA! (VIDEO)

   Haos u Beloj kući!

Anabela i Gagi saznali da je Kija PODNELA TUŽBU protiv Lune - Iznenadiće vas njihova REAKCIJA! (VIDEO) Anabela i Gagi saznali da je Kija PODNELA TUŽBU protiv Lune - Iznenadiće vas njihova REAKCIJA! (VIDEO)
Celebrity
Anabela i Gagi saznali da je Kija PODNELA TUŽBU protiv Lune - Iznenadiće vas njihova REAKCIJA! (VIDEO)

   Haos u Beloj kući!

U Zadruzi se za Crnim stolom potegla tema o odnosu između Lune Đogani, Marka Miljkovića i Anabele Atijas. Poznato je da u poslednje vreme često ulaze u žestoke sukobe, a sve ovo je želela da prokomentariše i Zorica Marković.

Iznenađenje za porodicu Đogani!

Pevačica je napravila presek nedeljnih događaja, a potom je porodica Đogani saznala da je Kija Kockar podnela tužbu protiv Lune zbog iznetih kleveta na njen račun.

– Kroz obe sezone, po ko zna koji put gledam to izdanje Lune Đogani, iako to nisam podržavala, prilazila sam kao čovek, bilo mi je žao. Jelena Pešić jeste razlog svađa Lune i Marka, Luna je počela na mene da se dere. U životu nisam videla da jedna ćerka može tako da se ponaša prema majci, da histeriše. Međutim, Luna i dalje nastavlja da se folira izjavama da je ona stvorila „Zadrugu“. Luna pleše oko šipke, presvlači se nekoliko puta da bi se svidela svom dečku. Posle se gadi na narodnu muziku, kao to joj je fuj. Rekla sam joj da prvo mora da nauči da peva, pa onda neka pljuje. Ako je Kija tužila Lunu za klevete, to jeste kleveta. Mene nikada ne bi mogao neko da zabrani

PROČITAJTE JOŠ: Lidija otkrila ISTINU o vezi sa Tomovićem! Obožavam MLAĐE FRAJERE!

PROČITAJTE JOŠ: Luna URLA, SKAČE, POVRAĆA! Anabela NASRNULA na nju da je „ZAGRLI“?!?

PROČITAJTE JOŠ: Sanja besna zbog Lune i Matore – Pobegla iz Jovaninog stana, niko ne zna gde je!

– Kako komentarišeš to što je Kija tužila Lunu jer je pričala da joj je minirala nastupe – glasilo je pitanje novinara za Anabelu Atijas.

– Sud je tu da proceni, zato postoje te ustanove, ne znam šta drugo da kažem -rekla je Atijasova, a potom je prokomentarisao i Gagi Đogani,

– Ja nisam ni znao da Kijini ljudi miniraju Lunine nastupe. To što je rekla, ona ima pravo da je tuži, nemam šta drugo da kažem – dodao je Gagi.

S obzirom na to da Luna nije prisustvovala emisiji „Pitanja novinara“, ostaje da vidimo njenu reakciju kada bude saznala da je njena ljuta suparnica pokrenula tužbu protiv nje.