Anabela i Andrej Atijas - Funkcionišu bolje nego u braku

   Bolje dobar razvod, nego loš brak!

Anabela i Andrej Atijas - Funkcionišu bolje nego u braku Anabela i Andrej Atijas - Funkcionišu bolje nego u braku
Celebrity
Anabela i Andrej Atijas - Funkcionišu bolje nego u braku

   Bolje dobar razvod, nego loš brak!

Anabela i Andrej Atijas nedavno su okončali sedmogodišnji brak i svako je krenuo svojim putem. Njihova veza je već duže vreme bila u krizi i, iako su davali sve od sebe da je sačuvaju, ona se na kraju raspala.

Razvod je prošao bez međusobnog blaćenja i omalovažavanja, a parnica je održana u tajnosti. Nakon svega, bivši supružnici jedno o drugom imaju samo reči hvale. Oni su nastavili da se prate na društvenim mrežama, kao i da jedno drugom lajkuju fotke. Čini se da su ljubavni problemi i razvodi poznatih ličnosti sve učestaliji na našoj javnoj sceni.

Kao glavni razlog za razvod, Anabela i Andrej Atijas su naveli veliki pritisak medija kojem su bili izloženi, kao i to što su se u njihov brak počeli uplitati drugi.

U javnosti su se ranije pojavljivale informacije da Andrej voli da popije i da, kada pretera, postaje agresivan. To je i razlog što je pevačica protiv njega podnela prijavu za nasilje u porodici, ali kasnije ju je ipak povukla. Ovo, međutim, niko od njih nije komentarisao, niti navodio kao uzrok problema u vezi.

Anabela i Andrej Atijas 2 , VIP radar

Razvod je najbolji izbor 

Bolje dobar razvod, nego loš brak – lepo kaže naš narod, a ponovo se potvrđuje kao tačno. Anabela i Andrej Atijas ostali su u izuzetno dobrim odnosima i nakon razvoda, što je sve veća retkost među javnim ličnostima. Povod za to je mala Blanka koja je podjednako vezana za oba roditelja. Nekadašnji par i te kako je svestan da je dobrobit zajedničkog deteta ono što je najvažnije. Zbog toga, oni i dalje svaku priliku koriste da vreme provedu zajedno, kao nekada.

Razvod spada u jedan od najstresnijih događaja u životu ljudi, a njegove posledice ne moraju biti odmah vidljive. Posebno su osetljiva deca koja ne mogu lako da shvate zašto mama i tata više ne žive zajedno i zašto su stvari drugačije nego nekada. Anabela i Andrej su prema svom detetu bili potpuno iskreni i mala Blanka je sve lepo prihvatila.

Starateljstvo nad ćerkom pripalo je Anabeli, ali ona je izuzetno korektna prema Andreju i dopušta mu da se sa detetom čuje i vidi kad god poželi. Bosanski biznismen je posvećen svojoj mezimici i trudi se da ona ne oseti to što više ne žive svi zajedno. Neke stvari sada bolje funkcionišu nego dok su Anabela i Andrej bili u braku.

Anabela ne planira da vrati svoje devojačko prezime i o tome je već razgovarala sa ćerkom i bivšim suprugom. Iako kaže da svoje devojačko prezime voli, ipak će zadržati prezime Atijas, a tu odluku podržao je i Andrej.

Anabela i Andrej Atijas, VIP radar 3

Anabela i Andrej Atijas – Bez sreće u braku

Anabela Atijas već je prošla kroz pakao razvoda, a sa porodicom Đogani se posvađala na krv i nož. Ona iz braka sa denserom Gagijem Đoganijem ima ćerke Ninu i Lunu, blogerku i rijaliti zvezdu.

Anabela se, nakon razvoda od Gagija, u jednom rijalitiju spojila sa nekadašnjim manekenom, Mladenom Radulovićem, ali ni to nije bilo dugog daha. Posle njega, bila je u vezi sa imućnim Aleksandrom Sašom Nedeljkovićem, koji je živeo u Moskvi. Iako je delovala kao idealna, njihova veza ipak nije opstala i oni su se razišli. Atraktivna pevačica ubrzo je našla novu ljubav, Andreja Atijasa, za koga se i udala.

Pre Anabele, Andrej je bio oženjen Jasminom Skender. Sa njom ima sedmogodišnjeg sina, za koga, navodno, ne plaća alimentaciju i sa kim nema kontakt. Jasmina ga je optuživala za psihičko maltretiranje, a ostavio ju je dok je bila u drugom stanju. Tada se i spanđao sa Anabelom, koju je kasnije oženio. Skenderovu ne čudi što je njegov brak sa pevačicom pukao i kaže da je tako nešto i očekivala.

Anabela priznaje da joj razvod nije lako pao i da će joj trebati vremena da se sabere. To se ne može reći i za Andreja. On za pevačicom nije previše tugovao i brzo se bacio u nove avanture. U zagrljaj mu je pala mlađahna Sarajka Mina Mateljan, studentkinja i model. Da li će ova romansa potrajati ili će se Andrej pomiriti sa nekadašnjom suprugom, pokazaće vreme.

Uz VIP radar, budite u toku sa vestima iz života poznatih!