Anabela bila predmet POŽUDE Marka Miljkovića! Želeo da je smuva i sačuva popularnost?

   Luni neće biti dobro kada čuje!

Anabela bila predmet POŽUDE Marka Miljkovića! Želeo da je smuva i sačuva popularnost? Anabela bila predmet POŽUDE Marka Miljkovića! Želeo da je smuva i sačuva popularnost?
Celebrity
Anabela bila predmet POŽUDE Marka Miljkovića! Želeo da je smuva i sačuva popularnost?

   Luni neće biti dobro kada čuje!

I dok u „Zadruzi“ Anabela Atijas i Marko Miljković vode pravi rat, u javnosti se ispredaju razne priče! Tako se sada pojavila jedna da je Marko Miljković pre nekoliko godina pokušavao da smuva pevačicu!

Anabela i Marko predmet brojnih nagađanja!

Naime, kako navodi izvor blizak Miljkoviću, nakon što je učestvovao u jednom rijalitiju i pokušavao da se proslavi kao vodtelj, Marko je na sve načine želeo da ostane u javnosti, pa je čak i muvao Anabelu!

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!

PROČITAJTE JOŠ: Ceca renovirala rodni dom u Žitorađi, za svaki deo iskeširane OGROMNE pare! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas kupuje nov penthaus – Muzički studio i klavir u centru luksuzne nekretnine?!

– Marko je, nakon što mu je istekao voditeljski angažman, svim silama želeo da bude popularan, da gostuje po emisijama i da se o njemu što više piše. Dok je bio u vezi sa Enom Popov, mediji su im poklanjali pažnju, ali to se promenilo čim su njih dvoje raskinuli. Tada je shvatio da mu treba neka popularna devojka pored sebe kako bi i dalje bio zastupljen u medijima i kako bi se pisalo o njemu – kaže izvor i dodaje:

View this post on Instagram

7️⃣??3️⃣

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on

– U tom periodu Anabela je bila u jednom rijalitiju, u kojem se visoko plasirala. Marko je često bio u kontaktu sa ljudima iz produkcije tog rijalitija i tako je i upao na jednu žurku gde je bila i Anabela. Čim ju je video, prišao joj je da se upoznaju, da joj čestita na plasmanu i odmah je počeo da je muva. Njoj je u početku to bilo zanimljivo, ali je shvatila Markove namere, te mu je na fin način objasnila da ima momka i da je on ne zanima. Ubrzo je nabavio njen broj telefona, te joj je svakodnevno slao poruke i obasipao je komplimentima. Pisao joj je da je mnogo lepa i da ne sme da propusti priliku da budu zajedno. Toliko je bio uporan sa pozivima i porukama da ga je pevačica čak blokirala. Kada je video da tako ništa ne postiže, pokušao je da izlazi na mesta na koja ide i ona, ali ga je pevačica uporno odbijala i jasno mu stavila do znanja da je ne zanima. Možda bi i Anabela pala na njegov šarm i priču da nije saznala Miljkovićeve prave namere i da želi samo da je iskoristi zbog popularnosti. Marku je bilo veoma teško što je dobio korpu od nje i što nije uspeo u svojim namerama i posle tog fijaska dugo se nije pojavljivao u medijima – kaže izvor.

Kako se navodi, Marko je znao da će imati probleme sa Anabelom kada je odlučio da uđe u vezu sa njenom ćerkom Lunom.

– Marko je bio svestan da neće imati dobar odnos s Anabelom ako uđe u priču sa njenom ćerkom, a tako je i bilo. Atijasova je od početka njihove veze bila protiv i nije ih podržavala, ali niko nije znao pravi razlog. Anabela je često navodila da Miljković nije za Lunu jer je koristi, a znala je i kako jer je upravo to osetila na sopstvenoj koži. Međutim, ona to nikada neće reći svojoj ćerki da je ne bi povredila, jer bi bilo strašno da se zna da je nekada Marko muvao nju – završava priču za Alo izvor blizak di-džeju.