Anabela Atijas u Zadruzi - Sada će skandali da KULMINIRAJU

   Anabela će napraviti HAOS u Zadruzi!

Anabela Atijas u Zadruzi - Sada će skandali da KULMINIRAJU Anabela Atijas u Zadruzi - Sada će skandali da KULMINIRAJU
Celebrity
Anabela Atijas u Zadruzi - Sada će skandali da KULMINIRAJU

   Anabela će napraviti HAOS u Zadruzi!

Anabela Atijas Zadruga – tema su broj jedan u Srbiji. Najgledaniji rijaliti šou u regionu dobio je nedavno još jednog učesnika i to, ni manje ni više, nego čuvenu Anabelu Atijas.

Iako je ovo prvi put da pevačica zvanično učestvuje u ovom formatu, ona je više puta indirektno mešala prste u ovaj šou. Najviše pažnje privuklo je učešće njene kćerke Lune koja je bila učesnica i u prvom i drugom emitovanju najgledanijeg šou programa. Iako je u prvoj Zadruzi bila omražena zbog veze sa oženjenim čovekom, u „Zadruzi 2“ izvojevala je pobedu. Anabela je bila izuzetno ponosna na nju i nije skidala osmeh sa lica zbog uspeha svoje mezimice.

Anabelina iskustva sa rijaliti programima

Pevačica Anabela Atijas ima bogato iskustvo sa rijaliti programima. Nikada se nije stidela da podeli svoju intimu i navike sa širokim narodnim masama.

Da podsetimo, pevačica je najpre učestvovala u „Velikom bratu“ gde je upoznala manekena Mladena Radulovića sa kojim je započela ljubavnu aferu. Njen profil i ulazak u kuću Velikog brata privukli su veliku pažnju te davne 2010. godine.

Ipak, sreću je pronašla sa Andrejem Atijasom, ali par je stavio tačku na svoj brak sredinom 2019. godine. Česti su i naslovi u medijima da su na korak do pomirenja i ljubavne idile. Tokom braka, Anabela se povukla iz javnosti i vodila miran život sve do 2017. godine kada je njena kćerka Luna ušla u „Zadrugu“. Tada Anabela nije bila deo ovog projekta, već je gostovala s vremena na vreme i pružala podršku kćerki. Naročito se isticala tokom trajanja ljubavne afere Lune i Slobe, odnosno kada je započela romansu sa oženjenim čovekom u rijaliti programu. Anabela ju je stalno branila, a naročito u sukobima sa Kijom, Slobinom suprugom.

Često je davala i izjave za medije u kojima je podržavala ljubav i branila svoju kćerku. Po završetku rijalitija nije se često oglašavala, pa ni tokom „Zadruge 2“ u kojoj je Luna pobedila i dobila vredne nagrade. Ipak, u najnovijem projektu „Zadruga 3„, u kom učestvuje i njen bivši suprug i kolega Gagi Đogani, Anabela je odlučila da prihvati ponudu i uđe u „Belu kuću„.

Anabela Atijas Zadruga – Zašto je ušla u rijaliti i pod kojim uslovima?

Spekuliše se da je Anabela dugo odbijala da postane ponovo deo rijaliti programa. Produkcija najgledanijeg šou programa želela je oduvek da i Anabela postane ukućanka, ali ona je to vešto odbijala. Nudili su joj izuzetno visoke honorare za učešće, ali ona nije želela da bude deo te priče sve do sada.

Ono što je navelo da se predomisli jeste saznanje da je Luna lagala za pomirenje sa Markom. Tada je donela odluku da se obračuna sa njom pred kamerama. Ipak, novac je, najverovatnije, glavni motiv ulaska u šou. Anabela će, kako se navodi, biti bogatija za 150 hiljada evra kada izađe iz Zadruge. Priznaćete, veoma visok honorar.

Anabela Atijas Zadruga

Anabela je rešena da rastavi Marka i svoju kćerku. Čini se da će to da uradi pred očima velikog dela javnosti. Nemoguće je ne primetiti da njen ulazak menja sve, s obzirom na to da se u programu već nalaze njena kćerka, Lunin dečko Marko, kao i Anabelin bivši suprug. Skandali su zagarantovani!

Anabela Atijas Zadruga – Najveći skandali do sad

Prema navodima medija, uskoro bi u kuću mogla da uđe i Kijina majka. Ona želi da se lično obračuna sa Anabelom. Da li će zaista ući, ostaje nam da vidimo.

Pevačica se za samo nekoliko dana boravka u kući pod kamerama posvađala sa gotovo svima. Čak je i Marka Miljkovića, dečka svoje kćerke, gađala flašom tokom obračuna. Ona je pobesnela jer je pozajmila novac od Andreja Atijasa kako bi Luni obezbedila stan, a Marko je neprestano provocira.

Ona je iznela i užasne detalje iz Markovog života, a čak je i rekla da je gledao kako mu maltretiraju majku. Takođe, „častila“ se i sa bivšim mužem Gagijem i optužila ga je da je pravio narko-žurke i dovodio devojke u stan.

Ne sumnjamo u to da će ovo biti još jedna „Zadruga“ puna skandaloznih i teških priča. Anabela je i otkrila da je sa Lunom telepatski povezana. U svakom momentu zna kako se ona oseća.

Čitajte VIP Radar. Takođe, pogledajte i retrospektivu najvećih i najbrutalnijih svađa, ali i Instagram profil popularne voditeljke Dušice Jakovljević.