Ana Sević se bacila na čišćenje! Uhvaćena na delu - Sve leti iz kuće! (PAPARACO FOTKE)

   Prava domaćica!

Ana Sević se bacila na čišćenje! Uhvaćena na delu - Sve leti iz kuće! (PAPARACO FOTKE) Ana Sević se bacila na čišćenje! Uhvaćena na delu - Sve leti iz kuće! (PAPARACO FOTKE)
Celebrity
Ana Sević se bacila na čišćenje! Uhvaćena na delu - Sve leti iz kuće! (PAPARACO FOTKE)

   Prava domaćica!

Dok traje vanredno stanje, Ana Sević ne gubi vreme! Ona je iskoristila priliku da detaljno počisti kuću, pa je čak pobaca sve što joj je pravilo krš po stanu, a ne služi joj ničemu!

Ana Sević u akciji!

Pevačica je rešila da za vreme karantina sredi dom i da izbaci sve što joj je nepotrebno, a paparaco ekipa magazina SCANDAL je uhvatila kada je bacala đubre.

Podsećamo, Ana Sević uživa sa ćerkom Lorenom u izolaciji, ali i sa njenim dečkom Danijelom Nedeljkovićem, za koga ističe da joj je najveća podrška i jedini muškarac koga može da pohvali.

– On je uvek tu za mene i Lorenu i imamo 100 odsto njegovu podršku. Beskrajno sam mu zahvalna na tome, a iako sam rekla da više neću hvaliti nijednog muškarca u svom životu, njega stvarno moram da pohvalim – iskreno kaže Ana Sević, i dodaje da je spremna za brak i proširenje porodice sa Danijelom.

PROČITAJTE JOŠ: Kaća Živković vodi računa o sebi: UVEK SE ZAPERE! (PAPARACO FOTKE)

– Ako Bog da, sve je u božijim rukama. Ne mogu ja da odlučujem o tome, ali mogu da radim na tome. Priželjkujem, naravno, još jedno dete. Ja sam jedinica i uvek sam želela da imam uz sebe brata ili sestru, tako da ne bih volela da ostanem na jednom detetu.

Ana Sević tvrdi da joj pol deteta nije bitan, već da je presudno da to dete odrasta uz ljubav roditelja.

– Apsolutno mi je svejedno šta ću dobiti, bitno je da su deca živa i zdrava, da su voljena, da imaju podršku roditelja, oslonac oko sebe i da im se pruža ljubav, sve ostalo nije bitno – kaže Ana, i dodaje da ćerka Lorena nije previše ushićena kada joj se pomenu brat ili sestra.

PROČITAJTE JOŠ: MC Stojan više ne šopinguje po firmiranim radnjama nego obilazi apoteke! Uhvaćen sa punom kesom lekova! (FOTO)

– Lorenu baš to i ne interesuje previše, kad joj se pomene ta tema, ona je onako dobro iskulira. Njoj je savršeno da bude centar sveta i to joj ide od ruke i to dobro koristi.

Pevačica potom dodaje da bez jače polovine ne voli previše da izlazi u grad, ali i da prihvata njegovu želju da se ne eksponira u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Kokić NE MRDA iz izolacije! Malo JEDE, pa malo i ĐUBRETA baca! (FOTO)

– Danijel ne voli da se eksponira previše. Često me on doveze na neki događaj, ostavi i dođe kasnije po mene. On je tu svoj posao završio – kroz osmeh kaže Ana, i otkriva da njen dečko brine o naslednici koju ona ima sa Darkom:

– Ne volim da izlazim, posebno ne bez njega, ali kad su neki poslovni povodi moram. Zato je on sa Lorenom, što mi mnogo znači – izjavila je Ana Sević za „Blic“