Ana Nikolić zaratila sa Karleušom! Bukti novi estradni rat - "Ne komuniciram sa debelim ženama!"

   Pale teške reči!

Ana Nikolić zaratila sa Karleušom! Bukti novi estradni rat - Ana Nikolić zaratila sa Karleušom! Bukti novi estradni rat -
Foto: Youtube Printscreen/ Zvezde Granda Specijal/ Ana Nikolic
Celebrity
Ana Nikolić zaratila sa Karleušom! Bukti novi estradni rat - "Ne komuniciram sa debelim ženama!"

   Pale teške reči!

Ana Nikolić ne može da oprosti Karleuši prozivke!

Ana Nikolić ne obraća pažnju na zlurade komentare hejtera koji je ne podržavaju. Mnogi joj još uvek upućuju prozivke na račun njenog izgleda, iako je smršala preko 35 kilograma nakon porođaja. Međutim, pevačici Jeleni Karleuši ne može da oprosti i da pređe preko prozivki koje joj je uputila.

Milica Pavlović razbucala vezu popularnog para! Fudbaler otkinuo na pevačicu!

Suzana Jovanović i Saša Popović doživeli torturu – Maltretirala ih policija zbog opasnog virusa!

Aca Lukas u vezi sa bivšom devojkom Sonjinog Turčina – isplivala istina na videlo!

– Ana je poludela kad je čula da je Karleuša opet proziva iz čista mira! Nije joj jasno zašto to radi kad je niko ne izaziva – započinje izvor i dodaje:

Karleuša isprozivala Anu!

– Jelenu su nedavno novinari pitali kako je dovela liniju do savršenstva i ona je objasnila da je odgovarajući režim ishrane ključni metod za željenu kilažu, a kada su pomenuli da je i Ana smršala i da je opet ona stara, Jelena je u svom stilu dobacila: Izvini, na koju Anu misliš?! Ja sa tim debelim ženama ne komuniciram – prepričava izvor i nastavlja:

– Ana nije neko ko se ljuti za svaku sitnicu, nije doduše ni Jelena, ali činjenica je da se Ana i JK ne druže kao nekad. Ana je bila dobra sa Jelenom, samo su se udaljile zbog životnih okolnosti i obaveza. Nekad su bile maltene nerazdvojne, javno su se podržavale i bodrile jedna drugu, ali više nije tako i to je normalno. Pa mnogim ljudima se u životu raziđu putevi, pa tako i njima dvema – objašnjava izvor i za kraj kaže:

View this post on Instagram

????

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

– Ana nije mogla prošle godine da ode ni na sahranu Jelenine mame Divne, moguće da je i to Jelenu dodatno naljutilo. Ne znam, u svakom slučaju, na njihovo prijateljstvo stavljena je tačka bez nekog značajnijeg sukoba. A to što Ana sada često izlazi sa drugom ekipom i ima neko novo društvo, pa dobro, to se svim ljudima dešava i to je normalno – zaključio je izvor za Scandal.