Ana Nikolić ugrozila svoje zdravlje! Kolabirala na snimanju!

   Ana Nikolić rešila je da dovede liniju do savršenstva!

Ana Nikolić ugrozila svoje zdravlje! Kolabirala na snimanju! Ana Nikolić ugrozila svoje zdravlje! Kolabirala na snimanju!
Celebrity
Ana Nikolić ugrozila svoje zdravlje! Kolabirala na snimanju!

   Ana Nikolić rešila je da dovede liniju do savršenstva!

Ana Nikolić rešila je da dovede liniju do savršenstva, te je preduzela drastične mere kako bi joj plan uspeo. Ono što nije očekivala jeste da će na taj način iscrpeti svoj organizam, koji je usled previše obaveza oko snimanja pesama i spotova, ali i brige o ćerkici Tari već iscrpljen.

Ana Nikolić nije bila svesna koliko joj ovaj tempo šteti!

Pop zvezda Ana Nikolić suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama otkako se pre šest meseci podvrgla operaciji smanjivanja želuca.

Ana je zahvaljujući operaciji za kratko vreme izgubila više od 35 kilograma, a budući da je nakon toga svoje telo nastavila da iscrpljuje treninzima i dijetama, nedavno je kolabirala, zbog čega je u nekoliko navrata bila na infuziji. Zbog toga su Anini lekari izuzetno zabrinuti za nju i na sve načine pokušavaju da je urazume!

– Poslednjih šest meseci Ana Nikolić je doživela ozbiljnu transformaciju, pa je zahvaljujući operaciji uspela da skine više od 35 kilograma. Međutim, to joj nije bilo dovoljno, pa je nastavila da naporno trenira i drži dijetu, ali i da pije tablete za mršavljenje koje reklamira. U prvim mesecima nakon operacije, Ana Nikolić se osećala odlično i najbitnije joj je bilo to što joj se zdravstveno stanje popravilo – počinje priču izvor blizak pevačici i otkriva da je njena sreća što je ponovo vitka trajala kratko jer su se brzo pojavili problemi sa zdravljem.

Zvezda je rodjena! Predstavljamo vam devojku koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim kako svojim glasom, tako i lepotom!

MAC 2020 Red Carpet − Parada glamura, luksuza i kiča!

Ljubavni život Željka Joksimovića – Žene koje su ga očarale

Ana je zanemarila sve savete lekara!

Zatim je Ana otputovala je u Maroko sa kompletnom ekipom saradnika kako bi snimila spotove za nove pesme koje uskoro treba da predstavi publici. Planirano je da se snimi pet spotova za dve nedelje, pa ekipa ne staje sa radom, ali ispostavilo se da pevačica baš i ne može da isprati taj tempo.

 

– Ani je pozlilo na snimanju spota, preforsirala se. Snimaju dan i noć, treba mnogo posla da se obavi u kratkom periodu. Ona se sto puta dnevno presvuče, promeni šminku, frizuru, stajling, ma ne stiže ni da jede. Malo se spava, puno se radi i to je dovelo do toga da kolabira. Ana Nikolić je perfekcionista, u stanju je da po sto puta ponovi istu scenu, pa umesto planiranih pet sati na snimanju ostane i 15 sati, a u međuvremenu ništa ne pojede, samo nazdravi sa ekipom i popiju po koju čašicu da dođu sebi. Kad se srušila na snimanju svi su se prepali, stavili su je u kola i odvezli u najbližu bolnicu. Doktori su je pregledali i konstatovali da je sve u redu, ali da joj je iscrpljen organizam. Dali su joj infuziju i prepisali terapiju, naravno i odmor, što ona nije ispoštovala jer mora da završi sve planirano za te dve nedelje – kaže izvor blizak pevačici.

Kada je Ana Nikolić pozvala lekara i rekla mu šta joj se desilo, on ju je zamolio da se vrati u Srbiju. Savetovao joj je da nastavi da uzima terapiju koja joj je prepisana i da misli na svoje zdravlje. Objasnio joj je da su simptomi koje oseća – vrtoglavica, muka i osećaj nelagode – prouzrokovani izgladnjivanjem i da ukoliko ne počne da se hrani normalno, može da bude i gore.  Ana je obećala da će promeniti način ishrane kada se vrati u Beograd.