Ana Nikolić PRIZNALA: Žao mi je što Rasta i ja nismo ostali u braku!

   Ništa nije krila...

Ana Nikolić PRIZNALA: Žao mi je što Rasta i ja nismo ostali u braku! Ana Nikolić PRIZNALA: Žao mi je što Rasta i ja nismo ostali u braku!
Celebrity
Ana Nikolić PRIZNALA: Žao mi je što Rasta i ja nismo ostali u braku!

   Ništa nije krila...

Ana Nikolić je ogolila svoju dušu i konačno ispričala kako je sve počelo sa Rastom…

Ana Nikolić emotivno doživela sve!

U uskršnjem izdanju emisije „Premijera – Vikend specijal“ gošća voditelja Ognjena Nestorovića bila je pevačica Ana Nikolić. U ovoj emisiji oni su rekapitulirali 17 godina njene karijere.

PROČITAJTE JOŠ: Anabela i Gagi saznali da je Kija PODNELA TUŽBU protiv Lune – Iznenadiće vas njihova REAKCIJA! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Bane Čolak OSTAVLJEN pred svima! Novinari mu sasuli ISTINU u lice! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Saša Matić održao koncert za pamćenje! Setio se i pokojnog Šabana! (VIDEO)

Anin pretposlednji album radio je njen bivši suprug Rasta, o kom je pevačica pričala u emisiji.

– Meni nešto nije išlo pred album i onda su mi predložili Rastu, ja sam čula „Rista“. Otišla sam u studio, stavila naočare, bila u šoku kad sam stigla u studio na Vračaru, a onda smo sišli dole i pustili su mi neke melodije, jedna od njih je bila i „Labilna“. To je prvi put u životu da sam čula kompletne pesme, sa tekstovima i nikad nisam umela da kupim otpevanu pesmu. Ja sam morala da otpevam pesmu, da je kao umetnik osetim, a ovo je bilo prvi put ovako. Drhtali su od mene oni, to je realnost, sve su mi stidljivo puštali. Ja sam skakala po studiju, sva bila „Ovo mi je vrh“. I odemo mi iz studija, kažem Marku: „Ovo što smo uradili u kantu, sa ovim ćemo da radimo“. „Labilna“ je bila otpevana u muškom rodu, ali ja sam odreagovala, počela sam da se ježim i Rasta je rekao: „Ova pesma je bila planirana za mene, ali evo poklanjam ti“ i poklonio mi je – rekla je Ana i dodala:

Taj album je doneo prijateljstvo, pa ljubav. Mi smo se u početku bili družili, spontano se sve izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam ja tekst otpevala a da to nije Marina, posle smo bili prijatelji, a meni je u životu bilo važno da kad se desi ljubav, da se ostvarim kao majka, da to bude sa osobom sa kojom si pre svega prijatelj. Nažalost, ja bih volela da smo ostali u braku, ali prijatelji jesmo i imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni našoj ljubavi jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je Tara.