Scandal! PAPARACO! Ana Nikolić prava BOMBA - Dovela liniju do savršenstva!

   Svojom pojavom ostavlja bez daha!

Scandal! PAPARACO! Ana Nikolić prava BOMBA - Dovela liniju do savršenstva! Scandal! PAPARACO! Ana Nikolić prava BOMBA - Dovela liniju do savršenstva!
Celebrity
Scandal! PAPARACO! Ana Nikolić prava BOMBA - Dovela liniju do savršenstva!

   Svojom pojavom ostavlja bez daha!

Au! Kako izgleda Ana Nikolić! Ako se mi pitamo, zrela je za udaju! Paparaco ekipa magazina SCANDAL! je srela kada je išla na Pink da snima jednu emisiju i ostal je bez teksta koliko dobro izgleda!

Inače, znamo da sada nema ni dečka, međutim, vreme joj je da ga nađe! Ne ide da ovakva mačka bude sama!

PROČITAJTE JOŠ: SVET GOSSIP donosi! Luna zvala policiju u pomoć! Anabela je tuče godinama! Edo ima i treću, Dragana i Zilha nemaju pojma! Rada trudna!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Nikolina i Kapor bračni đubretari! Sve radnje rade zajedno!

PROČITAJTE JOŠ: Stoja i BARIKADE u Perlezu! Pozovite, MOŽDA se i javim! (FOTO)

Podsetimo, Ana Nikolić je u emisiji „Amidži šou“ izjavila da je imala preko 100 kilograma, a da je sada svoju liniju svela na 54 kilograma, koliko je imala u mladosti. Ima g*zu, koja je bila jedan od njenih glavnih atributa. Kod Ognjena, pevačica je priznala da joj je protekli period bio kao loš horor film.

– Ja sam bila na dnu, moj život je takav, to je takav moj krst koji ja nosim, nekad teško, nekad lako, ali nosima ga. Moj život nikad nije bio siva zona, kod mene ništa ne može da bude: “Lepo je”, ili je vrh ili je dno. Da bilo je dno, a sa tog dna nemaš gde nego na vrh. To nekad ume da bude jako naporno, ali to je moj karakter, ja sam bila na dnu i psihičkom, i fizičkom i mentalnom, u svakom mogućem smislu u kom jedna žena može da bude, ali jednostavno pogledam Taru i ta ljubav je toliko jaka i velika da nemaš mnogo prostora za razmišljanje, nemaš taj luksuz, na kraju je proradio i inat jer me je sedma sila uništavala – rekla je Ana Nikolić i dodala:

– Kampovali su ispred moje zgrade, slikali su me u najgorim izdanjima. Zato sam i stavila u spotu onu moju sliku gde izlazim sa 105 kila, idem negde, da kupim nešto da jedem verovatno. Nisu imali milosti prema meni, što i razumem, javna si ličnost i ne možeš da imaš 105 kila, ja mogu, a mogu i da smršam. Bila sam na dnu, tada sam se tako osećala, bio mi je takav period u životu – rekla je Ana.