Ana Nikolić NAPALA Rastu zbog svekrve! Samo te HUŠKA protiv mene!

   Sjašite s mene!

Ana Nikolić NAPALA Rastu zbog svekrve! Samo te HUŠKA protiv mene! Ana Nikolić NAPALA Rastu zbog svekrve! Samo te HUŠKA protiv mene!
Celebrity
Ana Nikolić NAPALA Rastu zbog svekrve! Samo te HUŠKA protiv mene!

   Sjašite s mene!

Ana Nikolić je nakon totalne fizičke transformacije doživela i promenu u ponašanju.  Tačnije, sa starom kilažom, vratila se i stara Ana.
Nakon informacije da su Ana i Rasta uznemirili komšije zbog glasne svađe jer ona, navodno, nije platila čoveku koji radi kao njeno obezbeđenje, a dobila je novac za to od bivšeg, došlo je do još jednog sukoba, kako donosi SCANDAL!

Ana Nikolić: Sjašite sa mene! Valjda se samo ti i ja pitamo!

Ana Nikolić je opet u elementu! Kako za SCANDAL! prenose Anine komšije, ovog puta su se žestoko raspravljali zbog Rastine majke, a Anine svekrve!
– Ranije se retko čula buka iz Aninog stana, ali u poslednjih desetak dana čujemo je da se svađa sa bivšim mužem kad on dođe da vidi dete – započinje komšinica i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Marija Šerifović UVREDILA Joksimovića! Lane joj OVO neće oprostiti!

PROČITAJTE JOŠ: Rada i Haris ZAJEDNO! Sa njenim tatom OKOPAVA BAŠTU!

PROČITAJTE JOŠ: Đani kupuje sinu i snaji STAN! U Beogradu NA VODI!

Čula sam Anu da viče na Rastu jer je nervira njegova majka, tačnije, smeta joj što im se ona u sve meša! Vikala je: Dokle ona misli da te huška protiv mene? Sjašite, valjda se samo ti i ja pitamo oko naše ćerke! Uostalom, imam i ja majku i brata, i oni mi pomažu, pa se samim tim i oni pitaju! Tvoja mama ti samo puni glavu glupostima, a ti dobro znaš koliko je mene Tara promenila! Ona je za mene svetinja, potrudiću se da je vaspitam da ne bude snob, moraće da uči! Neće biti razmažena! I želim da i ti učestvuješ u tome, ali bez mamice! Sami treba da gajmo dete – prepričava komšinica i za SCANDAL! dodaje za kraj:
– Rastu nisam čula da se buni, izgleda je i sam shvatio da je Ana u pravu. A da vam kažem, ona je zaista divna majka, druga je žena od kada ima dete.