Ana Nikolić javila BIVŠEM! Neće PARE od njega! Rasta ipak ne odustaje od plaćanja alimentacije!

   Možda ih korona i pomiri?

Ana Nikolić javila BIVŠEM! Neće PARE od njega! Rasta ipak ne odustaje od plaćanja alimentacije! Ana Nikolić javila BIVŠEM! Neće PARE od njega! Rasta ipak ne odustaje od plaćanja alimentacije!
Celebrity
Ana Nikolić javila BIVŠEM! Neće PARE od njega! Rasta ipak ne odustaje od plaćanja alimentacije!

   Možda ih korona i pomiri?

Ani Nikolić se javila bivšem i rekla mu da joj više ne uplaćuje ni dinara za dete. Pošto je opet mačka, sad sve može sama.

Ana Nikolić je rešila da mu izađe u susret!

Ani Nikolić se baš ne da! Taman što je posle nekoliko godina dovela liniju do savršenstva i izbacila novi album na kojem je vredno radila, izbilo je vanredno stanje.

Kako Star saznaje, zbog korone i sveukupne situacije pevačica nije u mogućnosti da promoviše ni nove pesme, ali ni zanosnu figuru na koju su mnogi dugo čekali. Ali, dobro, nije kraj sveta. A, Ana je mislila na sve, pa sad nema zime za nju i ćerkicu Taru. Čak je zezala i bivšeg muža Rastu da ne mora da joj daje alimentaciju sve dok traje vanredno stanje budući da sada ni on ne može da nastupa.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Tanja Savić POBEGLA od muža! Ubiće me! Anabela: “Neću gajiti Lunino dete, ako preživi”! JK POKRALA Darinog muža!

PROČITAJTE JOŠ: Bekuta uputila VAPAJ doktorima! PUSTITE mog Mrku napolje!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Dajana Paunović pukla DESETINE HILJADA EVRA na novu mašinu! Voditeljka nabacila novi auto!

Srećom, oni oboje dobro zarađuju i sada jer imaju veliki broj pregleda na Jutjubu, tako da nisu u problemu.
Svakako, Rasta i dalje redovno plaća alimentaciju jer mu je Tara na prvom mestu, a samim tim i Ana. Ko zna, možda ih korona i pomiri.

Ana Nikolić se, naime, našla na udaru brojnih glasina o tome na koji način je uspela da se „prepolovi“ i vrati devojačku liniju, a pevačica je sada odlučila da stane na kraj nagađanjima.

Ona je objavila da je kilograme izgubila zahvaljujući tabletama za mršavljenje, u kombinaciji sa redovnim treninzima.

– Dragi moji, da konačno stavim tačku na sve spekulacije – za moj gubitak kilograma i sadašnju figuru zadužene su isključivo tablete za mršavljenje, u kombinaciji sa treningom, kod kuće i kod mame u studiju – napisala je Ana na društvenim mrežama.

– Svi koji lažno koriste moje ime zarad reklame svojih proizvoda za mršavljenje (a ima ih), biće tuženi – najavila je pevačica.