Ana Korać u ŠOKU! David joj ZABRANIO skupocene krpice i putovanja! Sada je čeka OVO!

   Kako će ovo da preživi?

Ana Korać u ŠOKU! David joj ZABRANIO skupocene krpice i putovanja! Sada je čeka OVO! Ana Korać u ŠOKU! David joj ZABRANIO skupocene krpice i putovanja! Sada je čeka OVO!
Celebrity
Ana Korać u ŠOKU! David joj ZABRANIO skupocene krpice i putovanja! Sada je čeka OVO!

   Kako će ovo da preživi?

Ana Korać najveći deo godine provodi na imanju u Šimanovcima, pred kamerama rijalitija „Zadruga“, nakon čega uvek usledi besomučno trošenje honorara.

Krpice sa potpisima prestižnih dizajnera, egzotične destinacije, luksuzni hoteli – samo su neke od stavki koje su se nalazile na Aninoj listi. Ipak, kada ove godine izađe iz rijalitija bogatija za nekoliko nula na svom bankovnom računu, stvari će biti posve drugačije.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Karleuša – Erotski USKRS! „Iako sam ATEISTA, slavim!“

PROČITAJTE JOŠ: Sloba Radanović proslavi najteži Vaskrs do sada! Nedostajao mu je on!

PROČITAJTE JOŠ: Đani brutalno iskren nakon HAPŠENJA – Osuo PALJBU po kolegama! „Andreana me je razočarala!“

– David (prim.aut. Dragojević) i ja ćemo kupiti nekretninu od para koje zaradimo u rijalitiju – otkrila je Koraćeva za „Informer“, dodajući da teška srca pristaje na ovaj plan.

– Da se ja pitam, i dalje bih novac trošila na garderobu i putovanja, ali David smatra da treba da imamo svoj stan kad se venčamo.

Kao što je već nadaleko poznato, Ana Korać uživa u životu i svim zadovoljstvima koje joj honorar zarađen u Zadruzi pruža.

Podsetimo, Ana Korać i David Dragojević su ušli u „Zadrugu 3“, navodno jer su ostali bez novca. Oni su u prethodnoj sezoni rijalitija navodno zaradili oko 100.000 evra, koje su spiskali za 6 meseci.

– Iz „Zadruge 2“ su izašli sa ozbiljnom lovom, ali su uspeli sve da potroše. Pre pola godine su na računu imali 140.000 evra, a sad bukvalno nemaju da plate ni stan. To ne čudi obzirom da su navikli na život na visokoj nozi. Iznajmili su stan na Novom Beogradu, koji su plaćali 500 evra mesečno, a dosta para su potrošili na garderobu, restorane, šoping, skupe satove – otkro je tada izvor za Informer.

Koraćeva i David su dosta novca navodno potrošili i na putovanja:

– Odmah posle rijalitija, odmarali su se u Egiptu, gde su odseli u luksuznom rizortu. Zatim su uživali u Istanbulu, a potom i u Moskvi. Tamo su jeli na najskupljim mestima, išli u SPA cente i na masaže, a butike pustošili redom. Ana se sa svakog putovanja vraćala u Beograd sa punim kesama. Pošto je kupovala samo u brendiranim radnjama, tamo je ostavljala i po 10.000 evra za dan. – govorio je izvor.

Par je navodno pao u toliko tešku finansijsku situaciju, da je morao da otkaže stan u kojem živi.

– Zbog toga je Ana ušla u rijaliti, a David se na kratko vratio u Veternik, da bi joj se kasnije priključio u „Zadruzi“. Ona je za ovu sezonu ugovorila honorar od 3.000 evra nedeljno, dok će David zarađivati 2.000 evra.