Ana Korać i David Dragojević - Ljubavna idila

   Kada nameravaju da stanu pred matičara?

Ana Korać i David Dragojević - Ljubavna idila Ana Korać i David Dragojević - Ljubavna idila
Instagram
Celebrity
Ana Korać i David Dragojević - Ljubavna idila

   Kada nameravaju da stanu pred matičara?

Ana Korać i David Dragojević nedavno su obeležili jubilej, godinu dana od započinjanja veze. Prve varnice između njih sevnule su dok je David bio u kombinaciji sa Aleksandrom Subotić. Ana je uspela da ga preotme i od tada započinje njihova romansa. Nakon izlaska iz rijalitija, nastavili su da grade svoju ljubavnu priču, a gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će svoju ljubav krunisati brakom.

Brojne ljubavne priče započele su i završile se pod svetlima reflektora, a baš takva je i ona između Slobe i Lune. Gledaoci rijalitija uočili su mnoge sličnosti između ova dva para.

Ana Korać i David Dragojević – Romantika na prvom mestu

Povodom prve godišnjice, David se pokazao kao pravi džentlmen. Naime, za Anu je poručio raskošni buket ruža i poslao ga u Šimanovce. Na društvenim mrežama, Ana Korać i David često objavljuju snimke onoga što jedno drugom poklanjaju. Tako je bilo i kada su slavili šest i devet meseci veze. Na društvenim mrežama smo imali priliku da vidimo kojim luksuznim poklonima je Ana počastila svog dragog. O tome koliko im je stalo do ljubavi, slike govore više od reči.

View this post on Instagram

Pravac Simanovci ❤️ #365????

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on

David je Anu zaprosio na moru, dok su letovali u Turskoj. Pobrinuo se da sve protekne savršeno, pa je sa pažnjom odabrao detalje poput ljubavne pesme koja je bila puštena nakon prosidbe. Iako je došlo do neplaniranih peripetija, sve se dobro završilo. Ana je bila oduševljena i bez razmišljanja je prihvatila ponudu.

Iako su mnogi sumnjali u iskrenost njihovih osećanja i uspeh veze, Ana Korać i David pokazali su da u pitanju nije bila gluma, već stvarne emocije. Fanovi ovog para bili su razočarani kada su se pojavili natpisi da su golupčići raskinuli veridbu. U jednom trenutku, oboje su povukli sve zajedničke fotke sa Instagrama, što je bio prvi signal za uzbunu. Oni se nisu oglašavali povodom ovoga, a stvari su se ubrzo vratile u kolosek.

Ana Korać i David, VIP radar

Kada je reč o seksu, Ana kaže da je vođenje ljubavi sa Davidom fenomenalno iskustvo, jer je on nežan i udovoljava joj u svemu. Oni vole da eksperimentišu sa pozama, a po tome se ne razlikuju od drugih učesnika rijalitija kojima je seks na prvom mestu.

Novi izazovi

Mladi par u potrazi je za kućom, a Ana je već bacila oko na jednu vilu u elitnom beogradskom naselju. Procurele su informacije da ta nekretnina košta 200.000 evra, tako da Ana i David svaki dinar odvajaju za budući dom.

Kod Ane se budi majčinski instinkt, tako da uskoro planiraju proširenje porodice. Nedavno je majka postala pevačica Seka Aleksić, kojoj je rođenje drugog sina obeležilo početak godine.

Svi planovi koje su Ana Korać i David napravili, pašće u vodu ako se dokaže da je Koraćeva prekršila jedno važno pravilo. Naime, korišćenje mobilnih telefona tokom boravka u rijalitiju strogo je zabranjeno.

Mediji navode da je David bio taj kome je ova neobična ideja pala na pamet. U želji da sa Anom ostane u kontaktu i tokom boravka u Zadruzi, dosetio se da telefon može uneti u gaćicama. Iako se prvobitno dvoumila, svesna da bi korišćenje telefona moglo dovesti do ozbiljnih konsekvenci, Ana je navodno ipak pristala. Zahvaljujući svojoj hrabrosti i snalažljivosti, Ana Korać i David komunicirali su sve do njegovog ulaska u rijaliti.

Izlažući se riziku da je uhvate i kazne, atraktivna crnka je telefon koristila u više navrata. Pored poruka koje je slala svom vereniku, koristila ga je i za pregled svojih društvenih mreža. To je radila uglavnom tokom noći, skrivena ispod jorgana, dok su ostali ukućani spavali. Kako tokom dana ne bi bilo otkriveno to što radi, telefon je držala u jastučnici.

Da li je Ana zaista napravila prekršaj i koliko će je takva vrsta zloupotrebe koštati, proceniće produkcija rijalitija u kome učestvuje.

Pratite VIP radar, vaš vodič kroz svet domaćih zvezda.