Mirna luka - Da li Koraćka i David imaju najstabilniju vezu u rijalitiju?

  

Mirna luka - Da li Koraćka i David imaju najstabilniju vezu u rijalitiju? Mirna luka - Da li Koraćka i David imaju najstabilniju vezu u rijalitiju?
Ana Korać, Foto: BV
Celebrity
Mirna luka - Da li Koraćka i David imaju najstabilniju vezu u rijalitiju?

  

Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju vezu na zaprepašćenje kompletne javnosti! Niko nije očekivao ne samo da će oni biti zajedno, već i da će njihova veza toliko trajati.

Kako ljubav piše romane, takva je, čini se, i njihova ljubavna priča.

Ana Korać je rođena 1994. godine i ona je model i starleta. Fudbaler David Dragojević je stariji od nje pet godina, a kada su se upoznali, on je planirao venčanje i brak sa Aleksandrom Subotić. Toliko se borio za svoju ljubav sa njom, da se čak posvađao sa svojim bratom Dejanom i njegovom suprugom Dalilom. Činilo se da ništa ne može da poremeti njihovu vezu i planove, ali onda je upoznao Anu Korać.

Ana Korać i David Dragojević

Ana Korać i David Dragojević sada imaju ljubavnu priču koja važi za jednu od najstabilnijih u rijalitiju.

Ana Korać i David Dragojević – Kako su započeli vezu?

Najgledaniji rijaliti šou program „Zadruga“ je idealno mesto, kako za rađanje nove ljubavi, tako i za raskide. David se našao upravo u takvoj situaciji, odnosno u ljubavnom trouglu tokom trajanja „Zadruge 2„.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on

Naime, u drugoj sezoni rijalitija, u Beloj kući su se nalazili Ana Korać, David i njegova tarašnja verenica Aleksandra Subotić. Aleksandra ima dete iz prethodne veze, a David je o toj devojčici pričao kao da je njegova. Iskazivao je ogromnu ljubav kako prema detetu, tako i prema svojoj verenici Aleksandri, a njihovu ljubav je branio od svih, pa čak i od svoje porodice.

Ipak, pre nego što je izgovorio sudbonosno „da“, odlučio se za prekretnicu u svoj životu. Aleksandra Subotić je diskvalifikovana zbog napada na Minu Vrbaški i izbačena je iz rijalitija. Nakon samo nekoliko dana Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju vezu. Subotička je bila šokirana, kao i gledaoci i Zadrugari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? Ana Korać ? Official (@ana_korac) on

Ovakvom preokretu se niko nije nadao, ali Ana je osvojila Davidovo srce, a on je raskinuo višemesečnu veridbu pred milionskim auditorijumom.

Veridba i DA, DA, DA – Ana Korać i David Dragojević

Nakon izlaska iz „Zadruge 2“, Ana i David su nastavili da uživaju u svojoj ljubavi i neprestano su bili zajedno. Vreme su provodili nerazdvojni. Tokom leta su se uselili u zajednički stan, pa ni ne čudi što je nekoliko meseci kasnije došlo do veridbe.

Kada su otputovali u Istanbul, David je odlučio da postavi sudbonosno pitanje. To je i uradio dok su plovili Bosforom, a atmosfera je bila zaista romantična.

Volim te najviše na svetu,hvala ti sto si mi ulepsala život„, napisao je David na Instagramu i objavio video snimke samog čina veridbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on

Ana je blistala, bila je presrećna i više puta je potvrdila: „Da, da, da!“ Time su oduševili svoje pratioce, kao i brojnu publiku, a čestitke su pristizale sa svih strana. Aleksandra Subotić, bivša Davidova verenica, nije želela da komentariše.

Svađice u vezi

Iako imaju veoma stabilnu i čvrstu vezu, kao i u svakoj drugoj, dešavaju se svađe. Jedna od onih koja je, možda, najviše potresla javnost, jeste navodni razlog Koraćkinog ulaska u „Zadrugu 3“.

Kako je ona sama, bez Davida, ušla u rijaliti, spekulisalo je da je razlog tome navodni fizički obračun između njih dvoje. Medijima je kružila vest da je navodno David udario Anu, pa je ona pobegla u rijaliti. Takođe, pričalo se i da su oni raskinuli, ali kada je David ušao u „Zadrugu“ posle Ane, oni su nastavili svoju ljubavnu priču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on

Trenutno se nalaze zajedno u „Zadruzu 3“ i čini se da njihova ljubav sveta. Najčešće se svađaju sa Janjušem, a spekuliše se i da je Koraćka bacila oko na Stefana Karića.

Nedavno su se posvađali i sa Miljanom Kulić, pa su tražili od produkcije da ih puste da idu kući.

Šta mislite, da li je ovo godina kada će Ana Korać i David Dragojević stati na ludi kamen i ovekovečiti svoju vezu?

Čitajte VIP Radar! Na našoj meti su uvek samo najsočnije vesti.