Ana Kokić NE MRDA iz izolacije! Malo JEDE, pa malo i ĐUBRETA baca! (FOTO)

   Kilograme drži pod kontrolom!

Ana Kokić NE MRDA iz izolacije! Malo JEDE, pa malo i ĐUBRETA baca! (FOTO) Ana Kokić NE MRDA iz izolacije! Malo JEDE, pa malo i ĐUBRETA baca! (FOTO)
Celebrity
Ana Kokić NE MRDA iz izolacije! Malo JEDE, pa malo i ĐUBRETA baca! (FOTO)

   Kilograme drži pod kontrolom!

Šarmantna pevačica Ana Kokić smršala je zahvaljujući pravilnoj ishrani i treninzima, a kako kaže, sada najviše kalorija sagori dok snimi video-klip za popularnu društvenu mrežu “Tik tok”.

Ana Kokić ne miruje ni u izolaciji!

Pevačica Ana Kokić liniju je dovela do savršenstva, ali kako se trenutno nalazi kod kuće i retko izlazi, tu figuru želi i da zadrži. Hrani se zdravo, ali se trudi i da ima fizičke aktivnosti koje će joj pomoći da ostane fit.

PROČITAJTE JOŠ: Andreana Čekić kupila stan na Vračaru – Jednom fotografijom iz luksuzne nekretnine razbesnela fanove! (FOTO)

Osim pravilne ishrane, kao i fizičkih pokreta, Ana je oklagije iskoristila da svoje noge dodatno izvaja, pa će razvlačenje kora za pitu pričekati neko bolje vreme.

– Pite ne smem da jedem, tako da sada oklagije koristim samo za maderoterapiju i uklanjanje celulita. Ali čim to sredim, napraviću najsočnije kiflice – kaže uz osmeh za “Blic” Ana Kokić.

Na pitanje kako uspeva da dok je u izolaciji mršavi, s obzirom na to da su mnogi nabacili kilograme, Ana skromno odgovara:

– Ne mršavim, ali se trudim da se ne gojim. Hranim se po preporuci nutricioniste, malo vežbam, a ono što me najviše zabavlja ali i troši je snimanje video-klipova za „Tik tok“.

Ana Kokić: Ne treniram koliko bi trebalo

Kako je pre izolacije provodila dosta vremena na treninzima, Kokićeva pokušava da u svoja četiri zida radi vežbe koje su prilagođene za kućni prostor.

– Ne mogu da se pohvalim baš da treniram koliko bi trebalo, ali dajem sve od sebe da budem bar malo fizički aktivna – naglasila je ona.

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas ODUVAO! Tokom koncerta obratio se komšinici koja mu je ukrala srce i poručio joj ovo! (VIDEO)

A jedna od fizičkih aktivnosti u ovo vreme karantina joj je i bacanje đubreta. 

Ana Kokić je ovih dana uglavnom u izolaciji! Izaže na kratko da baci đubre i prošeta psa, a kod kuće čuva ćerke, pomaže svojoj mami, i kuva, i sređuje kuću… Društvo joj pravi rođena sestra, a kako smo saznali, čim prođe vanredno stanje, Ana će predstaviti publici i novu pesmu.

– Ne preterujem sa slatkišima i ostalim specijalitetima koje ne bih smela, ali nekada moram i dušu nahraniti.

PROČITAJTE JOŠ: Hurricane u problemu! Ivana i Ksenija zaratile, Sanja ne zna šta da radi!

I dok se mnogi pitaju kakva je domaćica, Ana je vrlo skromna.

– To neka kažu oni koji su probali moje specijalitete, jer ja sebe ne volim mnogo da hvalim – ističe ona za Blic.