Ana Bekuta otvorila vrata svog PENTHAUSA! Zaljubila se na PRVI POGLED!

   Ima mesta i za cveće i drveće, ali i za Mrkino ordenje

Ana Bekuta otvorila vrata svog PENTHAUSA! Zaljubila se na PRVI POGLED! Ana Bekuta otvorila vrata svog PENTHAUSA! Zaljubila se na PRVI POGLED!
Celebrity
Ana Bekuta otvorila vrata svog PENTHAUSA! Zaljubila se na PRVI POGLED!

   Ima mesta i za cveće i drveće, ali i za Mrkino ordenje

Ana Bekuta živi u luksuznoj zgradi koja se nalazi u elitnom delu starog Beograda. Njen petnhaus je ceo u staklu, sa ogromnom terasom na kojoj ima čak i drveće. Za čitaoce magazina SVET otvorila je vrata svog stana.

ANA BEKUTA: „KAMO LEPE SREĆE
DA MI GA JE MRKA POKLONIO!“

To je i Anin omiljeni kutak. Pisalo se da je ovaj stan od preko sto kvadrata dobila na poklon od partnera Milutina Mrkonjića, ali ona to negira.
– Odmah sam se zaljubila u ovaj prostor! Kada sam ugledala znala sam da je to to. Zbog te svetlosti, otvorenosti, širine… Dala sam sve od sebe da ovako izgleda. I dan danas grcam zbog ovog stana. Kamo lepe sreće da mi je Milutin ovo poklonio! On je tu da mi pomogne u svakom drugom smislu – rekla je Ana, koja je stan uzela na kredit, a opremala ga je isključivo po svom ukusu. Mrki se sve dopalo i on tu ništa ne bi menjao, a i ne pita se mnogo. Sve je u svetlim tonovima, preovladava bela boja sa svetlo zelenim i zlatnim detaljima, a cveće joj krasi ceo dom. Tu je i Anina polica sa mnogobrojnim nagradama koje je dobijala kroz karijeru, kao i mini-biblioteka, a ima mesta i za Mrkino ordenje.

Kuhinja je velika i prostrana i bele je boje. Ana je baš takvu želela kada je kupovala stan, jer iako ne stiže često da kuva, uživa u isprobavanju novih recepata. Kada su kod kuće, Ana ispunjava Mrki želje i sprema mu razne specijalitete.

Mrkina uramljena slika kao i ordeni nalaze se u centralnom delu dnevnog boravka. Izloženi su pogledima posetilaca, što dovoljno govori koliko je Ana ponosna na svog partnera i njegova dostignuća u politici.

U jednom uglu stana, Ana je za sebe napravila mini kancelariju, ali zato dnevna soba zove na uživanje uz kaficu ili dobar film na televiziji. Ili samo na odmor u prelepom ambijentu i sunčevoj svetlosti kojom je stan okupan. Evo i jedne pikanterije, Ana piše memoare. Nadamo se da ih Mrka neće cenzurisati.

Pevačica sunčane i tople dane provodi na svojoj terasi koja se prostire duž celog stana i sva je u cveću. Ana je za terasu izabrala sveto drvo tisu, koja je skriva od znatiželjnih pogleda komšija. Tu pronalazi svoj mir, odmara se i čita knjige.