Ana Bekuta ostaje pri svome - Snežana je moli da oprosti Mariji Šerifović!

   Bitno je poštovanje...

Ana Bekuta ostaje pri svome - Snežana je moli da oprosti Mariji Šerifović! Ana Bekuta ostaje pri svome - Snežana je moli da oprosti Mariji Šerifović!
Celebrity
Ana Bekuta ostaje pri svome - Snežana je moli da oprosti Mariji Šerifović!

   Bitno je poštovanje...

 Ana Bekuta i Snežana Đurišić su postale i te kako bliske od kada traje pandemija korone i svi su mahom u izolaciji pa se maltene svakog dana čuju telefonom.

Ana pristaje na sve!

Tako im brže prolazi vreme u izolaciji, a i obema nedostaju snimanja, pa se barem sećaju situacija koje su im ostale upečatljive i smešne.

Ani je toliko dosadila izolacija i sedenje kod kuće, pa je čak u jednom od razgovora rekla Sneži da joj čak i svađe nedostaju:

– Veruj mi, baš mi fale obaveze, volela bih i s Marijom Šerifović da se svađam, samo da nam se vrate snimanja – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:

View this post on Instagram

Poseta redakcijI KURIRA

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on

– Kad je to čula, Sneža je rešila da izvede mirovnu misiju, pa je rekla Ani:

– Nemoj više da se svađate oko tih kandidata, vidiš kakvo je neko ludo i opasno vreme došlo. Treba svi da se držimo zajedmo i da se pomažemo, a ne da se svađamo. Pusti sve te čarke, treba da budemo ljudi. Ništa lepše nema nego kad smo složni, otvori srce, mržnja truje srce, a svađe utiču loše na zdravlje. Nije lepo da se mrzite – prepričava izvor za SCANDAL! i za kraj kaže:

– Ana je saslušala Snežu, ali ostaje da vidimo da li će usvojiti njen savet.

Ana Bekuta dane provodi u svom domu u izolaciji, pa je na početku karantina priznala kako provodi vreme.

– Ja sam na terasi, završavama jutarnju kafu i dok slušam kako se italijani solidarišu u ovim teškim trenucima razmišljam. Ja pratim jednu Italijanku i njen muž skoro svakodnevno peva komšijama sa svoje terase, pa razmišljam da i ja to uradim – rekla je na početku pandemije Ana.

Bekuta je zatim otkrila da redovno vežba sa kumom, i da normalno funkcioniše tokom dana, ali je i dodala da još ne nosi masku i rukavice.

– Ne nosim masku i rukavice za sada, izlazim samo da obavim šta mi je potrebno u kraju i na trening idem. Mi imamo dezinfekciona sredstva u kući pa pazimo kad uđem u kuću da sve dezinfikujemo, ali evo od sada ću sigurno nositi i masku i rukavice – rekla je Bekuta u „Jutru“.

Bekuta je pokazala da njen partner Mrka sedi sa njom na terasi i sunča se i da ne izlazi iz doma jer spada u onu rizičnu grupu ljudi jer ima preko 65 godina.

– Slušam Lepu Brenu, Ana mi ne da da slušam njene pesme – rekao je Mrka tada.