Amar Gile moli ženu da mu se vrati! Nakon S*KS AFERE sa zadrugarkom, supruga ga napustila i odvela dete?!

   Čini sve da je vrati!

Amar Gile moli ženu da mu se vrati! Nakon S*KS AFERE sa zadrugarkom, supruga ga napustila i odvela dete?! Amar Gile moli ženu da mu se vrati! Nakon S*KS AFERE sa zadrugarkom, supruga ga napustila i odvela dete?!
Celebrity
Amar Gile moli ženu da mu se vrati! Nakon S*KS AFERE sa zadrugarkom, supruga ga napustila i odvela dete?!

   Čini sve da je vrati!

Pošto ga je zadrugarka Nataša Radan optužila da je bila trudna sa njim, žena Amara Gileta se spakovala i sa detetom napustila pevača! U međuvremenu ga je otpratila i sa Instagrama, kao i on nju, a onda su pobrisali i sve zajedničke fotografije, međutim, Amar ipak želi da je vrati! Kako SCANDAL! saznaje, pevač sada čine sve što je u njegovoj moći da mu supruga oprosti!

Amar Gile očajan!

– Amarova žena je van sebe, ne može više da trpi poniženja! Nije njoj ovo prvi put da ga napusti i ode s detetom, ali se sada čini da je odlučna u nameri da se razvede – pričaju za SCANDAL! meštani Giletovog rodnog mesta i dodaju:

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

PROČITAJTE JOŠ: Marijina majka imala je buran bračni život – Udala se sa 18. godina, pa se preudala za muzičara!

PROČITAJTE JOŠ: Goca Tržan gora od POLICIJSKOG ČASA! Raša je sluša k’o da mu je MAMA!

– Gile se sad tek opametio, nedostaju mu i sin i žena. Moli je da se vrati, uverava je da su to gluposti i da joj je veran. Čak je obećao da neće više ni skitati i da će sve što zaradi donositi u kuću. Čini mi se da je ona malo sada popustila, ali još se ne da. Teško joj je da oprosti i to je normalno, ali valjda će zbog deteta prelomiti i dati mu još jednu šansu.

Podsećamo, iako su Natašu kroz celo njeno učešće u Zadruzi povezivali sa Amar Giletom, ona je jednom prilikom otkrila kakvo je njihovo poznanstvo.

– Nismo u bliskim odnosima, upoznali smo se u klubu. Znamo se nekoliko godina. Upoznali smo se pre nekoliko godina na njegovom nastupu. Mi se samo družimo. Ako postoje fotografije gde ja njemu sedim u krilu, to ne mora da znači da sam ja imala nešto sa njim – pričala je Nataša dok je boravila u Zadruzi.