Aleksandra Subotić otkrila sve o ULASKU U RIJALITI, a evo kako podnosi drugu trudnoću!

   Postavila stvari na svoje mesto!

Aleksandra Subotić otkrila sve o ULASKU U RIJALITI, a evo kako podnosi drugu trudnoću! Aleksandra Subotić otkrila sve o ULASKU U RIJALITI, a evo kako podnosi drugu trudnoću!
Celebrity
Aleksandra Subotić otkrila sve o ULASKU U RIJALITI, a evo kako podnosi drugu trudnoću!

   Postavila stvari na svoje mesto!

Aleksandra Subotić, nekadašnja učesnica “Zadruge” otkriva kako joj prolaze dani tokom trudnoće i da je osetljiva da bi učestvovala u TV šou.

Aca Lukas otvorio DUŠU: „Sve OVO grozno deluje na mene, ali jedno mi NAJVIŠE SMETA!“

Đole Đogani konačno PROGOVORIO! Anabela preti SAMOUBISTVOM, a Luna će dobiti BATINE!

Oglasio se MENADŽER! Pričalo se da Luna Đogani nastupa za siću, a evo ŠTA je prava ISTINA!

Aleksandra Subotić zna koji su joj prioriteti!

– Prva trudnoća mi je bila skroz drugačija i mnogo sam je lakše podnela, ne znam da li su godine u pitanju i moja nesvesnost tog stanja u tom trenutku ili su to ipak hormoni… Poslednjih mesec i po dana sam prespavala, samo što se nisam srodila sa krevetom. Imala sam jake mučnine koje su me dovele u fazu i da ne jedem… Vidno sam bila smršala, ali sada je, hvala bogu, sve dobro. Vraćam se u prvobitno stanje i psihički i fizički – otkrila nam je Aleksandra i dodala da je izabranik čuva tokom trudnoće kao malo vode na dlanu.

– Bila ja trudna ili ne, Peca me tretira kao princezu i trudi se da u svakom trenutku budem srećna i zadovoljna, da imam sve što mi je potrebno. Mislim da je jedino u trenutnoj situaciji malo oprezniji od mene i da je jako koncentrisan na moje zdravlje da bude kako treba.

S obzirom na to da je Miljana Kulić trudna učestvovala u “Zadruzi 1”, interesovala nas je da li bi Aleksandra pristala da u drugom stanju uđe u neki rijaliti šou.

– Nikada nisam razmišljala o tome. Miljani svaka čast, ali ja mislim da sam trudna previše osetljiva za tako nešto – kaže Aleksandra Subotić koja trenutno boravi u Crnoj Gori, dok njenu ćerku čuva deda Karađorđe u Srbiji.