Aleksandra Subotić ponovo trudna!

   Lepe vesti potvrdila je na društvenim mrežama!

Aleksandra Subotić ponovo trudna! Aleksandra Subotić ponovo trudna!
Instagram
Celebrity
Aleksandra Subotić ponovo trudna!

   Lepe vesti potvrdila je na društvenim mrežama!

Aleksandra Subotić trudna je po drugi put. Rijaliti zvezda navodno je sakrila novost od roditelja, ali ubrzo je istina izašla na videlo. Kod Subotića uvek ima dešavanja na pretek. Trenutno su i Aleksandra i njena sestra Gorana u blagoslovenom stanju.

Prema pričama komšija, odnosi u njihovoj porodici su katastrofalni. Navodno je Aleksandra veoma ljuta na majku jer joj je na vrat natovarila izvršitelje. Međutim, Ljuba je to demantovala istakavši da je sve u najboljem redu i da je srećna što će ponovo postati baba. O povratku u rijaliti ne razmišlja.

Aleksandra Subotić trudna sa Pecom Raspopovićem

Još od izlaska iz Zadruge 2, Aleksandra Subotić je u vezi sa Predragom Pecom Raspopovićem. Mnogi su je kritikovali tvrdeći da je dvadeset godina starijeg dečka odabrala zbog njegovog bogatstva. Ovi navodi nisu je previše potresli, a dušebrižnicima je zapušila usta komentarom da Peca u krevetu „ume da pretera„. Ovo se pokazalo kao prava istina. Nakon samo nekoliko meseci zabavljanja sa Pecom, Aleksandra je zatrudnela.

To ih je oboje veoma obradovalo. Aleksandrina ćerka Magdalena već duže vreme traži da joj mama rodi sestru ili brata, a sada će joj se ta želja ispuniti. Lepe vesti finalistkinja Zadruge podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu. Kako kaže, trudnoća je uredna, ali praćena mučninama.

Pol bebe još se ne zna jer je Aleksandra Subotić trudna tek tri meseca. Na pitanje da li bi volela da rodi dečaka ili devojčicu, dala je diplomatski orgovor. „Volim devojčice, one su mi slatke i umiljate i navikla sam se na njih. Mada već imam jednu. Možda bolje dečak… Šta bog da ja ću biti srećna“ – iskrena je bila Aleksandra.

Aleksandra Subotić trudna, VIp radar

Predrag Peca Raspopović je biznismen široke ruke koji ne žali novac kako bi obradovao svoju lepšu polovinu. On voli da je iznenadi skupim poklonima, a Aleksandri se posebno dopala luksuzna tašna jednog poznatog brenda koja je koštala nepune dve hiljade evra. Na Instagramu vidimo da njih dvoje često uživaju u avanturama punim adrenalina. Vožnja jahtom, letenje helikopterom, večere u renomiranim restoranima samo su neke od brojnih stvari koje rade zajedno.

S obzirom na to da su romansu otpočeli u martu 2019, uskoro možemo očekivati proslavu povodom prve godišnjice. Ne sumnjamo da će se Peca, kao i do sada, poneti kao pravi kavaljer i Aleksandru iznenaditi nekim neočekivanim, originalnim poklonom. Sada za to ima i dodatni razlog – prinovu koja uskoro stiže.

Prevare pred očima javnosti

Prvu ćerku, Magdalenu, Aleksandra je dobila sa Aleksandrom Čabarkapom, a zatrudnela je sa samo 16 godina. Ona navodno nije znala da je Čabarkapa bio u šemi i sa njenom majkom, Ljubom Pantović. Vezu sa njim negirala je i Ljuba, ali procureli su snimci koji dokazuju suprotno. Aleksandra je sa ocem svoje starije ćerke već dugo u lošim odnosima.

Pre nego što je upoznala Pecu Vijagru, svog idealnog partnera, zabavljala se sa Davidom Dragojevićem. Nakon što ju je, naočigled milionskog auditorijuma prevario sa Anom Korać, Aleksandra ga je ostavila. David i Ana su se prošle godine verili, ali Aleksandru to nije uznemirilo.

Aleksandra Subotić i David Dragojević nisu ni prvi ni poslednji par čija je ljubav pukla zbog prevare. Sličnu sudbinu imala je i Kristina Kija Kockar koju je, tadašnji muž, Sloba Radanović, prevario sa Lunom Đogani. Luna i Sloba ubrzo su raskinuli, a Kija je postala pobednik prvog serijala Zadruge. Očigledno je da su gledaoci stali na njenu stranu i osudili Slobino javno švalerisanje.

Luna Đogani ugrozila je i istopolnu vezu Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. U rijalitijima sve pršti od bluda i strasti. Razlog bi mogao ležati u tome što se, navodno, svaki seks pred kamerama dodatno plaća. Miljana Kulić i Dragana Mitar samo su neke od zadrugarki koje su se u rijalitiju intimizirale više puta. Gastoz, Marko Miljković i Sloba Radanović bili su fatalni za lepši i nežniji pol, a zahvaljujući brojnim obožavateljkama, izgradili su uspešne karijere.

Pratite VIP radar! Za vas otkrivamo sve tajne rijaliti učesnika.