Aleksandra Prijović hoće RAZVOD! Od straha je sve NERVOZNIJA!

   Poštuje pravila!

Aleksandra Prijović hoće RAZVOD! Od straha je sve NERVOZNIJA! Aleksandra Prijović hoće RAZVOD! Od straha je sve NERVOZNIJA!
Celebrity
Aleksandra Prijović hoće RAZVOD! Od straha je sve NERVOZNIJA!

   Poštuje pravila!

Aleksandra Prijović jako je zabrinuta za svog sina Aleksandra i ozbiljno se pridržava svih saveta epidemiologa. Nikoga, osim majke ne prima u kuću, izlazi samo ispred kapije i to sam, eventualno u društvu majke. Čak ne ide ni kod Brene i Bobe koji su se zabarakadirali.

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Otkrivamo: KAKO JE RADI MANOJLOVIĆ DEČKO OTEO 50.000 EVRA! Dragana DVA PUTA UBILA EDOVU BEBU! Keba moli Joksimoviće: OPROSTITE MI, SEVERINA JE KRIVA ZA SVE!

Aleksandra Prijović se plaši za zdravlje svoje porodice!

Iako se i njen muž Filip Živojinović složio da oboje budu maksimalno oprezni i disciplinovani, on je prekršio dogovor i sa malim Aleksandrom prošetao do svojih roditelja. Nakon toga je Prija poludela!

PROČITAJTE JOŠ: Bratanac DRAGANE MIRKOVIĆ ne miruje! Pogledajte njegov HIT! (VIDEO)

ŠTA RADI KAĆA: Katarina Živković se UDAJE! Ljubavni život pevačice je bio više nego BURAN!

Period izolacije teško pada svima, naročito onima koji nisu navikli da sede kod kuće, a kada se još doda i strah za dete, čas posla izbije svađa.

View this post on Instagram

Las Vegas ? #tb

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

– Aleksandra je maksimalno ozbiljno shvatila situaciju, dok Filip smatra da mu ništa neće biti ako prošeta do Bobe i Brene, koji su u blizini. On i Prija se inače super slažu i oko svega dogovaraju, ali noramlno da se muž i žena sporečkaju kada su non-stop zajedno. Doduše, Aleksandra je temperamentnija od njega kada su rasprave u pitanju. U ljutnji mu kaže svašta, pa mu je i zapretila da će se razvesti ako prekrši njihov dogovor. Naravno, nije to baš tako mislila. To je sve izgovoreno u nekom strahu i potrebi da zaštiti dete jer ga je on izveo napolje i kad se vratio ispričao da je bio i do svojih. Ona se u momentu presekla, a nakon toga je pobesnela. Na prvom mestu, zabrinula se za bebu, iako lekari kažu da deca ne oboljevaju nego prenose virus. Zabrinula se i zbog Brene i Bobe jer su ljudi u godinama, tako da se ne treba zezati. Pogotovo što Brena ima brojne zdravstvene probleme. Ona se jedva izvukla od problema sa trombom, ali jie od tada na terapiji i posebnom režimu života i svaka jača infekcija bi mogla da izazove komplikacije – kaže za Svet izvor blizak Živojinovićima.