Aleksandra Mladenović zavela oženjenog kolegu! Njegova žena očajna - "Muž me je ostavio zbog nje!"

   Ovo niko nije očekivao!

Aleksandra Mladenović zavela oženjenog kolegu! Njegova žena očajna - Aleksandra Mladenović zavela oženjenog kolegu! Njegova žena očajna -
Celebrity
Aleksandra Mladenović zavela oženjenog kolegu! Njegova žena očajna - "Muž me je ostavio zbog nje!"

   Ovo niko nije očekivao!

Samo za SCANDAL! očajna žena iz Austrije, inače Srpkinja poreklom, kaže da je očajna jer je Aleksandra Mladenović zavela njenog muža! Kako se poverila, njen muž, muzičar koji povremeno radi tezge s Aleksandrom, potpuno je odlepio za mladom pevačicom!

Aleksandra Mladenović napravila pometnju u braku!

– Muž me je ostavio zbog te male Aleksandre! Očajna sam, ne znam šta ću, ni kud ću – započinje žena za SCANDAL! i dodaje:
– Ja znam da ona s mojim mužem nije imala ništa, ali on je načisto zaludeo za njom, neka hemija su tu desila, šta drugo! On se sam hvalio kako je flertovao s njom, to sam ja saznala od ljudi koji su bili na veseljima koja su oni zajedno radili – priča uplakana žena i nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: Goca Šaulić sa decom pobegla u Krčedin od korone! Mole se Šabanu da ih spase!

PROČITAJTE JOŠ: „Bolje da me UBIJE korona nego da nemam S*KS!“ – Era Ojdanić traži mladu ženu da mu pravi društvo u karantinu!

PROČITAJTE JOŠ:  Boki 13 očajan i uplašen u ZATVORU – Oseća da UMIRE pa odbija da ga majka vidi u takvom stanju!

View this post on Instagram

Srećan Božić! ❤?

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on

Ostavio je i mene i decu zbog te pevačice. Znam ja da ona nije s njim u vezi, ali opasna je! Zavela ga je jer je takva po prirodi, vrcava i ortak, muškarci lude za takvim ženama… Nije mi ona kriva, ali opet, šta ću sad ja sama s decom… Šta mu je uradila, nisam pametna! Ako Aleksandra Mladenović ovo vidi, neka se skloni od njega i neka mu stavi do znanja da kod nje nema šanse, kao i da porodica treba da mu bude na prvom mestu. Eto, ja je molim ovim putem da mi to učini jer znam da nije ona kriva, nego ovaj moj blentavi muž – završava žena priču za SCANDAL!