Aleksandra Mladenović OŠTRA na jeziku! "Anabela namerno muči Lunu! Strašno je kad majka kanali ćerku"

   Ovako ona komentariše dešavanja...

Aleksandra Mladenović OŠTRA na jeziku! Aleksandra Mladenović OŠTRA na jeziku!
Celebrity
Aleksandra Mladenović OŠTRA na jeziku! "Anabela namerno muči Lunu! Strašno je kad majka kanali ćerku"

   Ovako ona komentariše dešavanja...

Aleksandra Mladenović dane u karantinu provodi u Žitorađi sa svojom porodicom, a samo za Star otkriva da joj je odmor bio neophodan, te da ne paniči zbog otkazanih nastupa, kao i da sada intenzivno prati rijaliti.

Takođe, priznaje da je kolege muvaju, ali da joj ne pada na pamet da bude sa pevačem u vezi!

Aleksandra Mladenović konačno progovorila!

Kako provodiš dane u izolaciji?

Uživam u rodnom selu sa porodicom. Čitam knjige, igram se sa bratovljevom decom, pevamo, snimamo lajvove, učim nova jela da spremam i odmaram se. Brzo mi prolazi vreme i super mi je, prija mi ovo.

Šta ti najviše nedostaje?

– Najviše mi nedostaje moja sloboda, da mogu da se krećem svuda gde god poželim, nedostaju mi nastupi i publika, prijatelji, ali dobro, samo da smo svi živi i zdravi, to je sada najvažnije.

Mnoge tvoje kolege su pretrpele veliki finansijski gubitak, jel i kod tebe kriza?

– Nisam u strahu i dobro mi je i došao odmor, pa ja od kada sam počela da pevam nisam stala. Tako da, biće sve okej, ne plašim se. Bilo je i gorih dana, a ja sam stvarno mnogo radila, tako da ne mogu da se žalim. Biće bolje, brzo će sve ovo proći i biće opet posla. Šta da se radi, pa ceo svet je stao, glupo je da se žalim.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Tanja Savić POBEGLA od muža! Ubiće me! Anabela: “Neću gajiti Lunino dete, ako preživi”! JK POKRALA Darinog muža!

Jesi li zvala Đanija? Kako komentarišeš što je bio u zatvoru?

– Nisam ga zvala. Ali, to može svima da se desi, da se zaboravi na policijski čas i pravilo da ne mogu da budu više od dve osobe zajedno, tako mislim da nije to zlonamerno ništa. Đani nije neko ko voli da se bahanališe, pogotovo da dovede u opasnost i suprugu i sina, ali šta da radi, desilo se. Ima moju podršku, proći će i to.

I Darko Lazić je novčano kažnjen zbog kršenja policijskog časa.

– Pa šta da kažem, prosto niko nije navikao na ovakvu situaciju i policijski čas, sigurno je da Darko to nije namerno uradio ili da bi nekome naškodio, platiće kaznu i Bože moj, neće se ponavljati.

Aleksandra Mladenović: Ne treba iskušavati sudbinu!

 

Đorđe David je pobedio koronu, kako si reagovala kada si čula da je zaražen?

– Baš mi je žao što mu se to desilo, ali on je i sam rekao kako sam pročitala negde da se nije čuvao i da nije verovao da virus postoji, ne treba da iskušavamo sudbinu. Drago mi je da se oporavio i nadam se da će sada više da pazi na sebe i svoje zdravlje.

Kaže da su mnogi poznati zaraženi ali kriju. Da li smatraš da treba javno da kažu?

– Ne znam ko je još od poznatih zaražen, ali ko god da je treba javno da kaže, nema potrebe da se krije, nije nikakva sramota biti bolestan.

PROČITAJTE JOŠ: Veljkova mama plače u Negotinu! Seka ODBIJA da vodi decu kod nje dok traje korona!

Kako se boriš sa komentarima da si sva izoperisana?

– Ne borim se, milion puta sam rekla šta sam uradila i ne stidim se. To što pričaju dušebriznici me ne zanima i ne pada mi na pamet više da se bilo kome pravdam. Moje telo, moje lice, radiću šta ja hoću. Ko me voli i ko voli da sluša moju muziku i pesme njega neće zanimati da li sam radila nešto na sebi. Srećna sam svakako, u manjini su oni koji pišu loše na račun izgleda, više je onih koji me hvale, vole i poštuju.

Kaću Živković takođe napadaju da je promenila lični opis?

Kaća Živković meni sada najbolje izgleda, neka je menjala, svi treba da menjaju sebe i na sebi ono što smatraju da treba. Kad bismo se obazirali na sve komentare i izgledali onako kako se drugima dopada, ma dajte…

Kako komentarišeš drastičnu promenu izgleda Ane Nikolić?

Anu obožvam jer je tako pozitivno luda i sviđa mi se njen novi album. Mislim da bi valjalo da se malo ugoji, ali ako njoj to ne smeta, ne smeta ni meni, svakako svaka čast što je toliko korigovala kilažu i svaka joj čast na tome kako sada izgleda. Po meni još par kilograma gore i biće savršena.

Indy je mnogo loše zbog operacije želuca, jesi li se čula sa njom ili Editom?

– Pročitala sam da je loše, nismo se čule, ali planiram da zovem Editu. Želim joj brz oporovak. Iskreno, baš sam bila zatečena kada sam čula, jaka je ona, borac, izboriće se! To može svima da se desi, svaka operacija je rizična na svoj način. Želela je da smanji želudac, očigledno zbog zdravlja, pa onda zbog fizičkog izgleda.

Aleksandra Mladenović: Samo da je Milica srećna – ona to zaslužuje!

 

Jel te iznenadio raskid Milice Todorović i Strugara?

Milicu Todorović baš gotivim i divna je osoba, ali što se tiče njene veze nemam pojma, njena stvar, ne bih se ja tu mešala, nisam čak ni znala da su raskinuli. Ako se vole, pomiriće se. Kako god, samo da je ona srećna jer to zaslužuje.

Jesi li u svađi sa Marijom Šerifović kako se pisalo?

– Bože me sačuvaj, ne, nikada se nismo posvađale, izuzetno je volim i cenim, ona to zna i ne znam otkud te priče. Bila mi je i na rođendanu, i čujemo se i družimo, stvarno smo super. Jedva čekam da sve ovo prođe i da nastavi sa koncertima! Marija je car!

Muvaju li te kolege i kako reaguješ na ta udvaranja?

– Muvaju me, ali ne reagujem nikako, ignorišem, nasmejem se, iskuliram. Ne gledam ih tako, isključivo kao kolege jer sam već videla kako je to imati dečka pevača i nije to za mene iskreno.

Aleksandra Mladenović: Ja volim slobodu!

 

Pratiš li rijaliti i da li bi ušla u neki?

– Pratim, posebno sada kad nemamo šta da radimo. A što se tiče mog ulaska… Nikako, nije to za mene, ja volim slobodu i ne bih mogla pod onakvim uslovima da funkcionišem.

Ko ti je favorit?
– Pa, nemam favorita, šta znam, meni je Mima jako zanimljiva. Koliko god da je iritantna, ali mi je nekako luda, baš za rijaliti, drugačija. Recimo da mi je ona najzanimljivija.

PROČITAJTE JOŠ: Bane Obradović POBEDIO koronu! Konačno među porodicom i prijateljima!

Kako komentarišeš ulazak Anabele?

– Ne razumem što je ušla da kanali Lunu. I ljudi oko mene to komentarišu i ne mogu da veruju da majka ide protiv ćerke, ali ko zna. Njih dve znaju zašto i šta je prava istina, ne bih da ulazim u njihov odnos. Ulazak ko ulazak, ušla žena da zaradi novac. Ali se meni ne dopada njen nastup u rijalitiju.

 

Da li bi ti pre izabrala dečka, nego porodicu?

– Mislim da nikada neću biti u situaciji da moram da biram. Porodica me uvek podržava i svi smo vezani, čak i da im se ne dopadne moj partner mislim da me nikada ne bi stavili u položaj da moram da odaberem između njega i njih. A sa druge strane, dečko tek ne može da me uslovljava da odaberem porodicu ili njega.

Poznaješ li Stefana Karića, on je muvao mnoge pevačice?

– Ne, nisam ga znala od ranije, upoznala sam ga kada sam im pevala na žurki, ali nismo nešto pričali, rečenicu, dve. Izgleda mi kao dečko na mestu, ali ga ne poznajem, pa ne mogu da ga komentarišem nešto detaljno – bila je iskrena Aleksandra!

VIP RadarBojan Vuković