Rijaliti izvan rijalitija: Adam Đogani OTKRIVA - Anabela na sve pristaje zbog para!

   Da li je ovo moguće?

Rijaliti izvan rijalitija: Adam Đogani OTKRIVA - Anabela na sve pristaje zbog para! Rijaliti izvan rijalitija: Adam Đogani OTKRIVA - Anabela na sve pristaje zbog para!
Celebrity
Rijaliti izvan rijalitija: Adam Đogani OTKRIVA - Anabela na sve pristaje zbog para!

   Da li je ovo moguće?

Adam Đogani zajedno sa svojom tetkom Nađom najveća je podrška svom stricu Gagiju i sestri Luni dok su u rijalitiju.

Adam ne da na svoje!

Međutim, cela porodica ogorčena je zbog Anabelinih histerija i pljuvanja njihovog prezimena.

PROČITAJTE JOŠ: Anabela bila predmet POŽUDE Marka Miljkovića! Želeo da je smuva i sačuva popularnost?

PROČITAJTE JOŠ: Ceca renovirala rodni dom u Žitorađi, za svaki deo iskeširane OGROMNE pare! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Raskrinkana Dragana Mitar! Uzimala pare od svakog partnera – Edo lakši za 6.000 evra!

– Moja sestra je krijući od Anabele odvela Ninu u bolnicu jer se dete plaši da joj majka neće poverovati da joj je loše i da će je smarati. To je strašno. Eto to vam govori kakva je Anabela majka – rekao je Adam za STAR i otkrio koliko se brine za Gagija.

– Gagi je imao je šest meseci raja u rijalitiju, a od kada su ušle Luna i Anabela, za njega je počeo pakao. Teško je kada imaš nekoga svog u rijalitiju , naročito svog neprijatelja. To sam ja osetio jednom prilikom, ali hvala bogu da je bilo kratko. Izdržaće Gagi i ovo. Proći će. Dobrica je on. Posle svih reči on misli na svoju decu i govori o Anabeli : Ja bih sa njom bio dobar zbog dece, dok Anabela to nije nikad rekla. Njoj je sada u glavi samo ‘moram da grizem, ja sam plaćena!’ Jebem ti pare i sve to. Ćuti i pokrij se dosta od tebe smo čuli za ovo kratno vreme – rekao je Adam koji se nada da će Gagi da istraje do kraja kako bi zaradio novac koji mu je preko potreban.

Luna je, podsetimo, najavila da će tužiti Đoleta zbog navodnih tvrdnji da je ona zajedno sa očuhom Andrejem Atijasom konzumirala narkotike. Adam je stao u Đoletovu odbranu i tvrdi da je Luna sama pričala takve stvari.

– To što je Đole rekao da se Luna drogira, pa to je ona sama izjavila, da je probala ili šta već! Sad, da li je htela da ispadne riba pred ostalima u tom trenutku ili je to stvarno tako, to samo ona zna. Na svojoj koži sam osetio i to uveličavanje realnosti i izmišljanje, tako da me ne bi čudilo da je i ovo izmislila. A to što je Đoleta nazvala Hamit, to nije ništa ružno, to je njegovo pravo ime – rekao je Adam za STAR.