Aco Pejović DONIRAO bolnicama POMOĆ u vrednosti od 20.000 evra!

   Svaka čast!

Aco Pejović DONIRAO bolnicama POMOĆ u vrednosti od 20.000 evra! Aco Pejović DONIRAO bolnicama POMOĆ u vrednosti od 20.000 evra!
Celebrity
Aco Pejović DONIRAO bolnicama POMOĆ u vrednosti od 20.000 evra!

   Svaka čast!

Aco Pejović donirao je zdravstvenim radnicima medicinsku opremu i dezinfekciona sredstva u vrednosti od oko 20.000 evra!

Aco Pejović ponovo pokazao humanost!

Prva hirurška i Neurohirurgija u Beogradu, bolnice u Prijepolju, Podgorici, Budvi i Niksiću dobile medicinsku opremu i dezinfekciona sredstva.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Šok dokazi: Luna i Gastoz 4 puta imali seks kod njega! Goca potrošila sve Šabanove pare! Edovi roditelji SVETE SE Dragani! Malbaša iz serije „Tate“ vara ženu u Beogradu!

PROČITAJTE JOŠ: Ana Nikolić NAPALA Rastu zbog svekrve! Samo te HUŠKA protiv mene!

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Kostić i Ana Mihajlovski PROSLAVILI pola godine veze! Putem VIDEO poziva!

Kolona kombija puna neophodnih sredstava za rad naših zdravstvenih radnika najpre je stigla u rodni grad naše muzičke zvezde u Prijepolje, u tamošnju bolnicu. Dok su danas iste donacije stigle na Prvu hiruršku i Neurohirurgiju Kliničkog centra u Beogradu.
Bolnice u Podgorici, Nikšiću i Budvi, takođe su opskrbljene potrebnim dezinfekcionim sredstvima i medicinskom opremom.

Svaki zdravstveni radnik dobio set za ličnu higijenu

Humani gest Ace Pejovića podržao je i njegov venčani kum i vlasnik kompanije „Sterling“ Nebojša Mrvaljević koji je svim zaposlenim zdravstvenim radnicima u pomenutim bolnicama donirao setove za ličnu higijenu.


Ovo inače, nije prvi put da ovaj kumovski dvojac reaguje u kriznim situacijama i svojim humanim delima pomažu tamo gde je potrebno. O tome mogu da posvedoče brojni ljudi i institucije, ali o čemu nikada nisu hteli javno da govore.
Gest vredan pomena, vredan hvale, a ujedno neka bude primer i drugima da slede njihova dela.