Aca Lukas založio život za Anu Nikolić! Na sve je spreman zbog nje!

   Šta se ovo dešava?!

Aca Lukas založio život za Anu Nikolić! Na sve je spreman zbog nje! Aca Lukas založio život za Anu Nikolić! Na sve je spreman zbog nje!
Celebrity
Aca Lukas založio život za Anu Nikolić! Na sve je spreman zbog nje!

   Šta se ovo dešava?!

Aca Lukas je oduvek bio gospodin, džentlmen i veliki kolega!

PROČITAJTE JOŠ Soraja jača i od korone! Ne pomera datum venčanja, briga je za epidemiju!

Aca Lukas ne da na koleginicu!

Osim što izgleda bolje nego ikada, Ani Nikolić je krenulo na svim poljima! Kako SCANDAL! saznaje, za nju se i te kako zauzeo Aca Lukas i spreman je i životom da garantuje za njene pesme i nastupe, a evo o čemu se zapravo radi!

Aca Lukas: Od Ane nema bolje!

– Acin tim menadžera koji brine o njegovoj karijeri i nastupima nalazi se u Cirihu. Oni ulažu mnogo novca u izvođače, nekad i u njihove spotove i pesme, ali strogo traže da pevač bude efikasan i tražen kod publike, te da puni klubove. Lukas često u poslednje vreme ističe da ga ne boli glava od kada radi s njima jer je njegovo samo da se pojavi i da peva, a sada je rešio da ih angažuje i za Anu Nikolić – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ Brankica Sebastijanović isprozivala Bikovića! Ovim rečima ga ukanalila?!

PROČITAJTE JOŠ Ljuba Aličić opleo po Laziću! Izneo ŠOKANTNE detalje o pevaču!

– Tačnije, tim iz Acinog menadžmenta je razmatrao opciju da angažuju Anu, i to je bilo pre nego što je ona izdala novi album, pa su se zato dvoumili. Međutim, Aca im je rekao da od Ane nema bolje: Ta žena je, životom vam garantujem, savršena za naš posao! Ispoštovaće vas, zarađivaće vam pare, ma nema šanse da se pokajete, ona je ozbiljna zvezda – rekao je za SCANDAL! i dodao da je Aca toliko očaran da mu se čini nekad da ga je Ana omađijala, a ona je i sama u emisiji kod Ognjena Amidžića rekla da najuticajniji menadžment iz Ciriha radi samo za nju i Lukasa jer biraju ozbiljne zvezde i pevače.