Aca Lukas u vezi sa bivšom devojkom Sonjinog Turčina - isplivala istina na videlo!

   Otkriveni detalji!

Aca Lukas u vezi sa bivšom devojkom Sonjinog Turčina - isplivala istina na videlo! Aca Lukas u vezi sa bivšom devojkom Sonjinog Turčina - isplivala istina na videlo!
Celebrity
Aca Lukas u vezi sa bivšom devojkom Sonjinog Turčina - isplivala istina na videlo!

   Otkriveni detalji!

 Aca Lukas opleo po Sonjinom Turčinu!

Prema pisanju medija Aca Lukas je u vezi sa jednom manekenkom. Međutim, ono što je interesantno je činjenica da je ona bivša devojka Ozkana Šena, Turčina koji se udvara Lukasovoj bivšoj ženi Sonji Vuksanović. Navodno se devojka javljala pevaču putem društvenih mreža i pre nego što se saznalo za Sonju i Ozkana. Ona ga je obaveštavala da ima dokaze da Turčin juri Sonju isključivo zbog marketinga.

Aca Lukas i Ceca − Prijateljstvo na ispitu

Kilo dole-kilo gore: Mile Kitić i ženska lepota

Ljubavni problemi poznatih dama: Razvodi i bivši muževi

Nakon njihovog dopisivanja, Aca Lukas se upoznao sa njom. Atraktivna devojka je Srpkinja koja živi u Nemačkoj, a rođena je 1977. godine. Pevaču je brzo pošlo za rukom da je osvoji, te su se odmah i smuvali. U prilog ovoj priči govori i činjenica da je proveo vikend kod nje u Študgartu, a da je potom zapratio na Instagramu.

– Odmah su, kako se to sada kaže, kliknuli jedno na drugo, deluje kao da su ludo zaljubljeni jedno u drugo, a šta će dalje biti… Videćemo. Za sada veza obećava – objasnio je izvor.

A što se tiče Ozkana koji je izjavio da nikad nije čuo za pevača, te da ga Sonjina prošlost ne zanima, ali da ne bi imao ništa protiv da baš on peva njemu i Sonji na svadbi, Aca Lukas mu je odgovorio u svom stilu:

– Kad sam čuo tog lika kako peva, ja ga nikada ne bih angažovao da mi peva, ali mogu Sonju da angažujem da cepa karte na ulazu kad ja nastupam! Kakav crni Turčin, kakav bogataš, o čemu pričamo, dečko samo juri marketing, pa se na mene zakačio – izjavio je Lukas, a onda je opleo u svom stilu:

– Kakav bre Turčin, kakav biznismen i pevač! Gde to ima? Dečko je mislio da se malo promoviše preko mene, Indijanac jedan, ali to će malo teže ići! Nema veze Sonja sa njim. Ta afera je nameštena, ali ni ona to ne shvata, već mi sve radi namerno. Taman smo se izmirili i sredili neraščišćene račune, a gledaj sad ovo! Došle budale da naprave pare, pa uhvatile Sonju da im odradi marketing, i to preko mene. Video Turčin ko je Aca Lukas, pa bi preko mene da se proslavi, ali malo se zajebao dečko! Za veliku ribu treba još krupniji mamac. Ja se na takve crviće ne pecam. Čime se sve ljudi bave, debili bre! On će se skloniti od Sonje kad vidi da nema vajde od toga. Zato neću ni da reagujem. I ovo mu je previše medijskog prostora koji je dobio preko mene. Imam ja mnogo pametnija posla nego da se bavim debilima, uradio sam pesmu, sada radim spot. Kao što sam rekao, biće to nešto neviđeno, a opet u mom stilu – dodao je Aca Lukas za „Scandal„.

U svakom slučaju, Sonja i Lukas su, hteli oni to ili ne, uglavnom povezani, pa čak i preko novih partnera.